Ce a spus Adriana Bahmuţeanu despre Prigoană, la atâţia ani de la divorţ. Măruţă a crezut că nu aude bine: „Să înţeleagă lumea ce vrea”

Badea Violeta 19.11.2021, 17:26
Ce a spus Adriana Bahmuţeanu despre Prigoană, la atâţia ani de la divorţ. Măruţă a crezut că nu aude bine: „Să înţeleagă lumea ce vrea”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. După ce au ajuns celebri datorită mariajului lor presărat cu multe momente tensionate, iată că acum juralista îl atacă, din nou, pe fostul soț. Iată ce a declarat despre Silviu Prigoană. Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte!

Adriana Bahmuțeanu, prezentă la sosurile iuți. Jurnalista, săgeată către fostul său soț

De-a lungul timpului, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut parte de numeroase despărțiri și împăcări, iar mariajul lor a fost unul tumultos. În prezent, omul de afaceri pare să-și fi găsit liniștea în brațele Mihaelei Botezatu, cu care s-a căsătorit în 2016.

Cu toate astea, el și Adriana Bahmuțeanu vor fi uniți pentru totdeauna datorită celor doi copii pe care-i au împreună: Maximus și Eduard. Recent, jurnalista a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a participat la provocarea cu sosuri iuți.

Fosta soție a lui Prigoană a răspuns la mai multe înrebări, iar atunci când nu a dorit să știe despre ce este vorba, a mâncat picant. Însă, Adriana Bahmuțeanu a rămas la fel de directă și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Pusă să rostească numele unui bărbat din viața ei care a fost violent sub orice formă, jurnalista a răspuns imediat: Silviu Prigoană. Ulterior, ea a adăugat.

„Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut.”, a completat Adriana Bahmuțeanu.

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu
Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu

Ce bărbat cunoscut din România i-a făcut avansuri

De asemenea, provocată să spună ce bărbat cunoscut din România i-a făcut avansuri, a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Dani Mocanu. Presa nu a aflat, eu nu am acceptat. I-am zis: ‘Mulțumesc, mămică, m-ai măgulit.’ Putea să fie băiatul meu. M-a chemat la mai multe cafele.”, a precizat Adriana Bahmuțeanu.

Jurnalista a fost întrebată și cărui bărbat din showbiz-ul românesc nu i-ai spune nu dacă i-ar propune o relație amoroasă. Vedeta i-a răspuns prezentatorului.

„Cătălin Botezatu. Eu nu îi zic nu nici acum. Vino să mă iei! Sunt a ta pentru totdeauna.”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Provocată să spună și ce vedetă i-a dat cea mai mare țeapă. Vedeta a răspuns: „Adrian Minune.  zis că vine la o emisiune, dar nu a venit. Țepe financiare nu avem.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...