EXCLUSIV

Silviu Prigoană a recunoscut ce planuri are de Crăciun. Mulţi ar rămâne uimiţi de gestul fostului soţ al Adrianei Bahmuțeanu EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 22.12.2021, 19:36
Silviu Prigoană a recunoscut ce planuri are de Crăciun. Mulţi ar rămâne uimiţi de gestul fostului soţ al Adrianei Bahmuțeanu EXCLUSIV

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a mărturisit că va rămâne acasă cu cei doi băieți, atât de Crăciun, cât și de Revelion. Acesta a mai spus că-și va pune singur cadou sub brad, și anume o cămașă, ciorapi și lenjerie intimă sexy și că la cât de mult s-ascumpit totul, trebuie să facă și ceva invenții pentru masa de Crăciun.

Ce planuri are Silviu Prigoană de Sărbători

După ce, recent, Silviu Prigoană mărturisea că fii săi nu și-ar mai dori să stea la mama lor, întrucât Adriana Bahmuțeanu nu e vaccinată, fostul afacerist poate răsufla ușurat, asta pentru că băieții săi vor petrece sărbătorile acasă, alături de el.

„Copiii sunt la mine și vor rămâne și de Revelion, așa e hotărârea judecătorească, un an la mine, unul dincolo. Acum e rândul să stea la mine”, a decarat acesta pentru impact.ro

Își pune singur cadou de brad

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu se va ocupa atât de masa de sărbători, cât și de cadourle pentru cei dragi. Mai mult, acesta își va pune și lui, sub brad, o cămașă, corapi și lenjerie intimă.

„Eu îmi pun și mie cadou sub brad, și eu trebuie să mă bucur. Îmi pun ciorapi, cămașă și lenjerie intimă, am văzut eu ceva ca să fiu sexy, dar și dulciuri, pentru că viața e amară și se compensează, de sărbători. Copiii sunt în expectativă, îl lasă pe moșul să se descurce singur, sunt la vârsta la care mirajul s-a spulberat”, ne-a mai spus Silviu Prigoană.

Ce va face Silviu Prigoană de Crăciun
Ce va face Silviu Prigoană de Crăciun

Cum va fi masa de Crăciun

Potrivit popriilor sale declarații, în casa lui Silviu Prigoană, masa de Crăciun nu va fi una specială.

„La actualelel prețuri tebuie să facem invenții. La noi o masă de Crăciun sau Revelion e una normală, de miercuri sau de vineri, nimic special. Mai facem o salată de bouef, fi-miu sushi că e fan produse japoneze. Și cam atât”, a completat acesta.

Au descoperit cine e Moșu’, după ceasul pe care-l purta

Silviu Prigoană a mai povestit și cum au descoperit cei doi copii pe care-i are cu Adriana Bahmuțeanu că Moș Crăciun nu există:

„Eu nu am fost moșul, ci alții. Aveau vreo 5-6 ani și l-au tras de barbă, dar era originală și au mai crezut câțiva ani în el. Apoi am adus unul cu barbă sintetică, dar nu l-au mai tras de barbă și l-au descoperit. Ionel, un fin de-al meu a venit că avea burtă, dar l-au descoperit după ceas. Au zis că moșul nu poate purta un ceas așa urât ca Ionel”.

Ce obișnuiește să le gătească fiilor săi

Altfel, Prigoană a mai spus că în week-end el este cel care le gătește și că fiii săi au în meniu cel puțin trei feluri de mâncare din care să-și aleagă.

”Mesele sunt la ore fixe, mâncarea e preponderent gătită, uităm de sucuri acidulate. Gătesc eu, mai ales în week-end, și bucătăreasa. Cel mic face sushi, fiind cu japoneza, îl face cap-coadă, și-a luat tot felul de ingrediente, ne învață cum să mâncăm cu bețele. El mănâncă preponderent cu bețele, e cu japonismele lui. Mă distrează maxim când mănâncă mazărea cu bețișoarele, bob cu bob. Eu l-am luat de la mămica lui suprapondeal, acum e în parametrii normali Amândoi.

Cu sportul am reușit, le-am scos pâinea din meniu, pastele, tot ce conține făină e exclus. Cantitățile de mâncare le-am suplimentat cu salate, tocănițe de tot felul. Au de ales, de exemplu, între mazăre, fasole sau ștevie, au trei meniuri de fiecare dată, la alegere. Se gătește în funcție de ce vor ei, mă pliez pe dorințele lor. Au și o zi pe săptămână de cartofi prăjiți, dar însoțiți de mult mujdei cu usturoi. Lucrăm la greu la sistemul imunitar”.

Ce va face Silviu Prigoană de Crăciun
Ce va face Silviu Prigoană de Crăciun

E total împotriva medicamentelor

ilviu Prigoană nu a ascuns faptul că este total împotriva medicamentelor, și că fiii săi nu au mai luat pastile de când locuiesc împreună, și nici nu s-au mai îmbolnăvit:

„Eu sunt împotriva medicamentelor de orice fel. Dacă le curge nasul, îi duc în pisină, după le dau usturoi și ceapă, iar dimineața freshuri. Și sunt trei ani de când nu au făcut nici febră. Fără nurofen sau altceva, medicamentele le fac praf ficatul.

Nu sunt de acord. Ei sunt mari acum și selectivi, cer mâncare gătită și când se duc acolo și merg de obicei la mămica ei să le facă ea. În partea cealaltă, la ea acasă, nu prea se gătește, pentru ce să aprinzi aragazul la două săptămâni”.

Urmăriți Impact.ro și pe