Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în scandal. Ce l-a enervat pe bărbat. ”I-am trimis adresă scrisă”

Badea Violeta 07.12.2021, 16:14
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în scandal. Ce l-a enervat pe bărbat. ”I-am trimis adresă scrisă”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul românesc. De-a lungul timpului, cei doi au avut parte de numeroase despărțiri și împăcări, iar mariajul lor a fost unul tumultos. Acum, bărbatul i-a reproșat, din nou, ceva fostei sale partenere de viață. Iată ce l-a scos din sărite pe bărbat!

Silviu Prigoană, deranjat de decizia fostei sale soții

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au împreună doi copii, pe Maximus și Eduard. Deși căsnicia lor s-a încheiat de ceva timp, cei doi încă au discuții în contradictoriu.

De data aceasta, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu reușesc să ajungă la un acord privind vaccinarea băieților împotriva coronavirusului.

Jurnalista nici nu vrea să audă de imunizarea copiilor împoriva Covid-19, în timp ce fostul ei partener de viață este de părere că aceștia ar trebui să primească cât mai repede serul pentru a fi protejați.

Mai mult se pare că și fiul cel mic al celor doi, în vârstă de 14 ani, ar vrea să vaccineze și l-a rugat pe tatăl său să o convingă pe Adriana. De aia și până la un adevărat scandal a fost doar un pas.

„Eu n-am de gând să fac nimic, ce pot eu să fac? La vaccin, până în 18 ani, trebuie acordul părinților. Și cam ce ar trebui să fac eu, sau cam ce aș putea eu să fac?

I-am trimis adresă scrisă Adrianei, la cererea copilului, a trimis adresă scrisă că a cerut în mod imperativ să meargă să îi dea o declarație notarială cu acordul pentru vaccinare și a spus aici că ea nu este de acord.

La revedere! Nu este de acord, asta este! Până la 18 ani sunt nevaccinați”, spune Silviu Prigoană, într-un interviu acordat pentru Cancan.

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, din nou la cutite
Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, din nou la cutite

„Copilul a cerut să se vaccineze”

Silviu Prigoană este foarte revoltat, mai ales că fiul său își dorește să se imunizeze. Acesta a precizat că băiatul l-a rugat să-l ajute în acest demers, însă Adriana Bahmuțeanu nu pare să cedeze.

„Copilul a cerut să se vaccineze, nu am cerut eu. Are 14 ani cel mare și vrea și el să meargă cu gașca, cu echipa, probabil.

Mă gândesc că are un interes pentru că vrea să se vaccineze și nu, nu știu despre ce e vorba că nici nu mă interesează.

M-a rugat să îi scriu hârtie mămicii lui, i-am scris hârtie mămicii lui să îi dea accordul de vaccinare notarial, nu am primit niciun răspuns, asta e!”, a continuat afaceristul.

Ce a declarat Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a reacționat. Jurnalista a ținut să precizeze că își va vaccina băieții doar când imunizarea copiilor va deveni obligatorie. Până atunci, fosta soție a lui Silviu Prigoană a declarat că nu are de gând să efectueze un act medical asupra acestora.

„Ideea este următoarea, în acest moment nu este obligatorie vaccinarea copiilor. Este obligatorie, există vreo lege în acest sens? Nu! Și atunci nu văd de ce să mă oblige pe mine cineva să efectuez un act medical asupra copiilor mei, atât timp cât nu este obligatoriu”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...