Silvia Chifiriuc arată impecabil la 48 de ani. Ce s-a putut vedea în pozele din vacanța cu Petre Roman

Iancu Andreea, Cătălin Mureșanu 25.08.2021, 14:56

Iubirea dintre Silvia Chifiriuc și Petre Roman dăinuie deja de peste 11 ani, timp în care cei doi au devenit și părinții lui Petrus, un băiețel adorabil. În ciuda faptului că relația lor nu a fost privită cu ochi buni, din cauza diferenței de vârstă și a alegerii fostului politician de a divorța de Mioara Roman, prima sa soție, alături de care a trăit mai bine de trei decenii, lucrurile par să reziste în actualul mariaj. În plus, mulți o admiră pe Silvia Chifiriuc pentru modul în care arată la 48 de ani. Soția lui Petre Roman este o adevărată apariție, iar imaginile surprinse în vacanța alături de partenerul său de viață și fiul lor sunt dovada clară că bruneta este o femeie care are grijă de aspectul exterior.

Cum arată Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, la 48 de ani

Mai bine de 27 de ani îi despart pe Silvia Chifiriuc și Petre Roman, însă în ciuda aceste diferențe de vârstă cei doi soți formează un cuplu extrem de sudat. Chiar dacă începutul relației lor a fost unul abrupt, fostul premier divorțând de Mioara Roman după mai bine de 30 de ani de căsnicie și la scurt timp căsătorindu-se cu Silvia, relația actuală pare a fi una așezată. Un avantaj îl poate reprezenta și faptul că soția lui Petre Roman vine cu o energie mai mare în cuplu, dar și cu frumusețea sa. De curând, fanii cuplului au putut admira modul cum arată Silvia Chifiriuc la 48 de ani, în imaginile din vacanța familiei.

De curând, Petre Roman și soția sa au petrecut o vacanță minunată în Grecia. Fotografiile postate de brunetă pe contul său de Instagram, o înfățișează într-o formă de zile mari, în ciuda vârstei care se apropie de 50 de ani. Frumoasa Silvia Chifiriuc are un trup fără cusur, semn că obișnuiește să aibă un stil de viață echilibrat. Imaginile de la plajă, din Golful Saronic sau de la cazare au dezvăluit faptul că soția lui Petre Roman se numără printre femeile norocoase și extrem de îngrijite, dovadă fiind chiar abdomenul lucrat remarcat în fotografiile recente.

Cum arată Silvia Chifiriuc la 48 de ani
Soția lui Petre Roman afișează o siluetă de invidiat, la 48 de ani

Petre Roman, relații mai reci cu fiicele sale

În timp ce viața din familia actuală este una admirabilă, în privința relațiilor cu fiicele sale, Catinca și Oana Roman, fostul premier a devenit mai puțin atașat. După ce a rupt legătura cu fosta sa soție, Mioara Roman, alături de care a trăit un mariaj de 33 de ani, Petre Roman nu a rămas în relații extraordinare nici cu fiicele sale. 

Oana și-a dorit să se apropie de Petre Roman, e treaba ei. Fiecare are principiile sale în viață, eu pe ale mele, Oana pe ale ei, nu am ce să spun despre situația lor. Dacă Petre Roman m-ar căuta, acum, să fiu sinceră, nici nu știu cum aș reacționa, voi vedea la acel moment, deși nu cred că se va întâmpla, a precizat la un moment dat Catinca Roman, pentru Fanatik.

La finalul anului 2019, și Oana Roman povestea dezamăgită că tatăl său a uitat de ziua ei de naștere, precum și de cea a nepoatei sale, Isabela.

Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și mai ales de Crăciun. Și la 43 de ani, tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc! Chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.