Ce se întâmplă cu Mioara Roman după ce a ajuns acasă la fiica ei. ”Marius mă răsfață, Oana…mai puțin” (exclusiv)

Ioana Bucur 20.08.2021, 19:34
Ce se întâmplă cu Mioara Roman după ce a ajuns acasă la fiica ei. ”Marius mă răsfață, Oana…mai puțin” (exclusiv)

Mioara Roman trece printr-o perioadă dificilă, problemele de sănătate cu care se confruntă de ceva vreme agravându-se. Fosta soție a lui Petre Roman a dezvăluit cum se simte și ce s-a întâmplat după ce a ajuns acasă la fiica ei. Cum își răsfață Marius Elisei soacra.

Mioara Roman a ajuns acasă la fiica ei, Oana

La cei 81 de ani, Mioara Roman a trecut printr-o serie de momente extrem de dificile în ultimele luni. Problemele de sănătate pe care le are de ceva timp s-au agravat, fosta profesoară ajungând de mai multe ori la spital și petrecând mai multe săptămâni într-un centru de recuperare.

Nu a fost singură. Cele două fiice ale sale i-au fost alături la fiecare pas, Oana ajungând chiar să își asume rolul de „înger păzitor” pentru mama sa.

Rămasă cu datorii uriașe și fără locuință, după ce chiria din vila de pe Primăverii, unde a locuit cu fostul soț, a ajuns la 6.000 de euro pe lună, de la 159 de dolari, după separarea de Petre Roman, s-a mutat în vila din Pipera pe care Oana Roman a cumpărat-o recent.

Contactată de jurnaliștii redacției Playtech-Impact.ro, Mioara Roman a oferit detalii desprea starea ei de sănătate, dar a dezvăluit și ce relație are, de fapt, cu ginerele ei, Marius Elisei.

„Sunt bine acum, sunt sănătoasă. Acum stau la fata mea Oana împreună cu Isa, nepoțica mea, și cu ginerele, dar mai merg și la centru de recuperare, nu mă las. Catinca nu are cum să mă ia pentru că ea și Calina stau în chirie acum.

Marius este foarte drăguț cu mine, mă răsfață cu de toate, îmi gătește prăjituri, Oana mai puțin, Oana are treburile ei acolo. Acum se înțeleg bine Oana și Marius s-au despărțit, și după cum știm cu toții, s-au împăcat. Ei în fața lui Dumnezeu, sunt căsătoriți, sunt împreună, asta contează” Mioara Roman, potrivit playtech.ro.

Ce se întâmplă cu Mioara Roman după ce a ajuns acasă la fiica ei
Mioara Roman si fiicel ei, Oana si Catinca

„Mama are o boală degenerativă ce nu poate fi controlată”

Oana Roman a vorbit despre afecțiunile de care suferă mama sa. Vedeta a explicat că Mioara Roman are o formă gravă a bolii Parkinson și că nu își mai poate folosi o mână.

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea, îmbătrânirea a fost bruscă. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale.