Mesajul neaşteptat transmis de Silvia Chifiriuc lui Petre Roman. Ce i-a urat femeia de ziua lui

Iancu Andreea, Anca Lupescu 26.07.2021, 09:58

În urmă cu doar câteva zile, Petre Roman a aniversat împlinirea vârstei de 75 de ani și pentru că a fost vorba despre o zi specială, soția sa i-a făcut un dar inedit. Mesajul neașteptat pe care i l-a transmis Silvia Chifiriuc lui Petre Roman a reprezentat o adevărată declarație de dragoste pentru partenerul său de viață. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 12 ani și au împreună și un fiu.

Mesajul neaşteptat transmis de Silvia Chifiriuc lui Petre Roman, de ziua lui

Povestea de dragoste dintre Silvia Chifiriuc, o frumoasă brunetă, și Petre Roman, este scrisă de mai bine de 12 ani, după ce timp de peste trei decenii, fostul politician a avut-o drept parteneră pe Mioara Roman. Aflat la vârsta de 75 de ani, împliniți pe data de 22 iulie, Petre Roman pare mai înfloritor ca oricând. Acesta se bucură de viața frumoasă alături de soția sa, cântăreața care i-a dăruit un băiat. Și pentru că ziua de naștere a fostului lider politic nu a putut fi trecută cu vederea tocmai de partenera sa de viață, Silvia Chifiriuc i-a transmis un mesaj neașteptat lui Petre Roman, cu această ocazie specială.

Frumoasa cântăreață nu a evitat să își exprime sentimentele în public, postând o adevărată declarație de dragoste pe rețelele de socializare, pentru soțul său. Silvia Chifiriuc a ținut să menționeze câtă iubire îi poartă lui Petre Roman, având în vedere că sentimentele sale nu s-au schimbat de la debutul relației și până în prezent. Chiar dacă între cei doi există o diferență notabilă de vârstă, Silvia fiind în vârstă de 48 de ani, cuplul pare mai sudat ca oricând.

Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea! La mulți ani!, este mesajul lăsat de Silvia Chifiriuc pentru fostul premier al României Petre Roman.

Care este mesajul neașteptat transmis de Silvia Chifiriuc lui Petre Roman
Silvia Chifiriuc și Petre Roman

Ce i-a transmis Oana Roman tatălui ei, cu ocazia zilei de naștere

Dat fiind faptul că Petre Roman a rămas totuși tatăl său, în ciuda nefericirii produse de divorțul de Mioara Roman, Oana, fiica fostului politician, a ținut să îi transmită și ea gânduri bune părintelui său. Astfel, Oana Roman a povestit recent faptul că sora sa mai mare, Catinca, este născută chiar în aceeași zi cu fostul premier. Creatoarea de modă a împlinit tot pe data de 22 iulie vârsta de 54 de ani.

La mulți ani, Catinca! La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și mi-e dor de tine! Sunt născuți în aceeași zi și este și o poveste foarte frumoasă. Atunci când părinții mei s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masa, iar ea a spus: «Îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele». Și tata i-a zis: «Da, dar este și ziua mea. Cum facem?». Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum, a menționat Oana Roman la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...