Doliu în familia Clejanilor. Sunt măcinați de durere: „Dumnezeu să te odihnească în pace”

Iancu Andreea 02.04.2021, 20:14

Familia Clejanilor trece printr-un moment extrem de dureros, după ce Viorica și Fulgy au anunțat că sunt în doliu. Un important membru al familiei a trecut la cele sfinte, lăsând în urmă multă durere pentru cei apropiați. Vestea tristă a fost anunțată de către Clejani prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu în familia Clejanilor. Aceștia au pierdut un om extrem de drag

Familia Clejanilor este în doliu, după ce tatăl Vioricăi a plecat dintre noi. Îndurerați de moartea celui care a reprezentat părinte, socru și bunic, membrii familiei au reușit cu greu să vorbească despre acest eveniment. Cel care a postat primul mesaj de adio pentru bunicul său a fost Fulgy, care a și anunțat că mama sa trece printr-o perioadă dificilă.

Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem, a scris Fulgy pe contul său, fără să ofere prea multe detalii despre decesul bunicului.

După anunțul făcut de fiul ei, Viorica de la Clejani a decis să își transmită și ea gândurile cu privire la pierderea părintelui său.

Dumnezeu să te odihnească în pace, tatăl meu frumos și bun…, a scris artista alături de o fotografie cu tatăl ei.

Fanii au îmbrățișat durerea artistei și i-au transmis mesaje de susținere: „Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, „Condoleanțe!! Dumnezeu să îl ierte”, „Condoleanțe, putere pentru a depăși acest moment greu”, au fost doar câteva dintre reacții.

Mesajul Vioricăi de la Clejani despre moartea tatălui său
Mesajul Vioricăi de la Clejani despre moartea tatălui său

Viorica de la Clejani, îndurerată după moartea tatălui ei

Pentru că nu a oferit informații despre cauzele decesului tatălui său, unii au presupus că este vorba despre Covid-19. Totuși, pentru a clarifica situația, Viorica de la Clejani a ales să explice care este motivul pierderii tatălui său. Se pare că bătrânul se confrunta cu o boală cumplită, cancerul, pe care nu a mai putut să o trateze din pricina situației epidemiologice actuale.

Să fie clar pentru toată lumea! Tatăl meu nu a murit de Covid! Tatăl meu a murit de cancer! Ar fi putut trăit! Dar din spaima pe care ați băgat-o în lume, mediatizând atât de mult acest virus, a stat acasă și nu a fost să se trateze (la fel ca mulți alții). Că poate s-ar fi putut salva. Și bineînțeles că nici în spitale nu te primesc decât dacă te internează de Covid. Spitalele sunt pline de pacienți cu Covid. Nu mai moare nimeni de alte boli, decât de acest virus, a scris cu durere în suflet Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani despre cauzele decesului
Viorica de la Clejani despre cauzele decesului
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...