Celentano din Las Fierbinți, în ipostaze nemaivăzute de fani! Ce face el, atunci când nu filmează pentru serialul de la PRO TV: „E gingaș”

Ioana Nechifor 04.09.2019, 12:36
Celentano din Las Fierbinți, în ipostaze nemaivăzute de fani! Ce face el, atunci când nu filmează pentru serialul de la PRO TV: „E gingaș”

Toată lumea îl știe drept Celentano din Las Fierbinți, din serialul de la PRO TV, însă puțini îl cunosc așa cum este el în viața de zi cu zi. Atunci când nu-i dă viață personajului său, actorul Adrian Văncică se bucură de clipe frumoase alături de familia sa. Acesta se pregătește pentru un eveniment important din viața lui, care va avea loc chiar cu o zi înainte de lansarea noului sezon al serialului de comedie.

Cum este Celentano din Las Fierbinți, atunci când nu filmează pentru serialul de la PRO TV

Pentru public este Celentano din Las Fierbinți, însă pentru ai lui este un tată grijuliu și responsabil. Atunci când încheie o zi de muncă, Adrian Văncică își dedică timpul rămas familiei sale.

Adrian Văncică îi dă viață lui Celentano în Las Fierbinți. Noul sezon al serialului va începe în curând la PRO TV
Adrian Văncică îi dă viață lui Celentano în Las Fierbinți

Actorul este tatăl a două fete, Mara (clasa a III-a) și Thea (clasa a V-a), iar în scurt timp acesta va trăi emoțiile începutului de an școlar.

Noul sezon Las Fierbinți va începe pe 10 septembrie la PRO TV. Filmările sunt în plină desfășurare
Noul sezon Las Fierbinți va începe pe 10 septembrie la PRO TV

Pe 10 septembrie se va lansa sezonul 16 Las Fierbinți la PRO TV, iar cu o zi înainte el își va conduce fetele la școala, când va suna clopoțelul pentru un nou an de studii.

„Nu-i nicio agitație. Lista de rechizite, de caiete, penare, ghiozdane e la mama. Nu sunt tatăl ăla modern care rupe librăriile în căutarea unui stilou cu peniță în X. Nu.

Mamă, ia vezi tu ce faci, eu am un pic de treabă. Mă duc pe la Fierbinți. E ușor. Asta e varianta Am scăpat. Adică, aș putea să fac și treaba aia, dar mi-am luat o pernă mai moale și vreau să mă bucur de ea.”, a povestit actorul într-un interviu pentru perfecte.ro.

Adrian Văncică, alături de familia sa

Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, tată de fete

Adrian Văncică sau Celentano din Las Fierbinți, așa cum este cunoscut publicului, mărturisește că și-a petrecut vara alături de fiicele sale.

A avut liber cinci săptămâni de la filmări și a profitat de această pauză pentru a petrece timp alături de familia sa.

„Când stai cu copilul trebuie să te lupți cu rutina. Du războiul ăla de uzură: Nu-mi plac roșiile în ciorbă, Mi-e frică de întuneric, M-am udat, Nu mai e hârtie igienică la baie, Adu-mi prosopul. Du războiul ăsta!

Nu așa, să stăm o jumătate de oră să facem lego. Eu nu m-am ferit de acest război, l-am dus și îl duc.”, a spus el pentru perfecte.ro.

Cum este să fii tată de fată? Este greu sau ușor pentru Adrian Văncică?„Să fii tată de fată e foarte frumos, e… cuvântul pe care l-aș folosi e gingaș, dar să nu ne închipuim că fetele din ziua de azi sunt niște panseluțe. Nu. Ușor, ușor se transformă în niște răpitori, în niște vânători.

Raportul ăla căprioară-vânător s-a schimbat sau e în curs de schimbare în zilele noastre. Și ele pot fi niște vânători feroce. Totuși, e plăcut să fii tată de fată.”, a mărturisit el pentru sursa menționată mai sus.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe