Horia Brenciu, mărturisiri despre prima zi de “școală” de la Pro TV. Ce spune despre Vocea României

Horia Brenciu, mărturisiri despre prima zi de “școală” de la Pro TV

Este unul dintre jurații Vocea României, însă primii pași ai lui Horia Brenciu la PRO TV au fost făcuți cu mulți ani în urmă. Juratul de la show-ul de talente a povestit cum a decurs prima lui zi de “școală” la postul tv, dezvăluind amănunte neștiute de telespectatori. Cu acest prilej, Horia Brenciu a transmis un mesaj și pentru fanii lui.

Horia Brenciu, despre prima zi de “școală” la Pro TV

Săptămâna a debutat cu mari emoții pentru toții elevii și l-a făcut și pe Horia Brenciu să își amintească cu drag despre prima zi de școală. Dar este vorba despre prima zi de școală petrecută la PRO TV, postul la care a ajuns să lucreze astăzi, unde face parte din echipa emisiunii Vocea României.

Puțini își mai amintesc de prima experiență a lui Brenciu la PRO TV. El nu și-a făcut debutul în postura de prezentator, ci în rolul de actor.

Artistul a povestit pe o rețea de socializare despre experiențele trăite de-a lungul timpului în acest trust, la care a revenit recent.

Horia Brenciu a debutat la PRO TV în serialul Om sărac, om bogat. Acum, el este unul din jurații Vocea României

Horia Brenciu a debutat la PRO TV în serialul Om sărac, om bogat.

“Prima mea zi de “școală” la Pro TV a fost în 2006, ca actor în serialul “Om sărac, om bogat”. Apoi, din 2011, când a început “Vocea României”, am beneficiat de următorii 3 ani de “studii”.

În toamna asta, am început al 3-lea “curs”, tot aici, la PRO TV, lângă toți acesti colegi ai mei extrem de talentați.

Televiziunea, ca și școala copiilor noștri, îți oferă o experiența superbă, plină de învățăminte, fie ca ești prezentator, antrenor de voci sau actor. Bucurați-va de orice provocare a vieții și… baftă la școală!”, a scris Horia Brenciu pe instagram.

Horia Brenciu a revenit la Vocea României

Începând din această toamnă, telespectatorii îl pot vedea din nou pe Horia Brenciu la Vocea României. Astfel, el a revenit după o perioadă îndelungată la postul tv, în scaunul de jurat pe care l-a ocupat în 2011.

Horia Brenciu a revenit în echipa de jurați de la Vocea României. Fanii îl pot urmări la PRO TV

Horia Brenciu a revenit în echipa de jurați de la Vocea României

La masa juraților de la show-ul PRO TV, el face echipă cu Irina Rimesc, Tudor Chirilă și Smiley.

Mulțumesc colegilor mei Pavel, Irina, Smiley și Tudor pentru ca m-au primit cu brațele deschise în mijlocul lor și mulțumesc din suflet întregii echipe Pro TV pentru munca depusă pentru debutul celui de-al 9-lea sezon.

Felicitări tuturor. Nu exista putere mai mare decât în echipă! It’s good to be back! The best it’s yet to come! Să aveți un weekend de vis!”, a scris Brenciu, imediat după prima ediție a sezonului 9 Vocea României.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI