Tom Cruise a dus-o la disperare pe Shakira cu avansurile făcute. Vedeta l-ar fi implorat să o lase în pace

Corina Oprea 24.05.2023, 12:09

Se tot vorbește despre o presupusă idilă între Shakira și Tom Cruise, după ce au fost văzuți împreună la un eveniment important. Se pare, însă, că artista nu ar vrea să aibă nicio treabă cu actorul și deja se simte agasată de insistențele acestuia, pe care nu le mai poate suporta.

Shakira se simte hărțuită de Tom Cruise

Shakira și Tom Cruise au fost surprinși împreună la un eveniment în urmă cu mai bine de o lună. Cei doi au fost de nedespărțit atunci, au stat nedezlipiți pe tot parcursul spectacolului, de unde au fost trase concluzii. Astfel, cei doi au fost aproape cuplați de presă, dar adevarul ar fi altul.

Cruise ar avea intenții bune cu Shakira și chiar ar fi început să simtă ceva mai mult pentru ea. Se simte foarte atras de columbiancă, dar se pare că sentimentul nu e reciproc. Mai mult, el i-ar fi trimis chiar și flori pentru a o face să-și schimbe părerea, dar niciun rezultat.

O sursă din anturajul Shakirei a dezvăluit că este evidentă chimia dintre ei, dar artista nu și-ar dori o relație cu celebrul actor. Mai mult, ea chiar „l-a implorat să nu mai flirteze cu ea”, pentru că nu are aceleași intenții vizavi de el.

Shakira, foarte apropiată de Lewis Hamilton

Dacă nu simte nimic pentru Cruise, se pare că treaba stă altfel îl cazul lui Lewis Hamilton. Cei doi au fost surprinși, în urmă cu ceva timp, luând cina împreună. Erau foarte Fericiți și lăsau impresia că se simt bine unul în compania celuilalt.

Cântăreața și Pilotul de Formula 1 au fost din nou surprinși în ipostaze apropiate, care dau de gândit. Vedetele au petrecut timp de calitate și s-au distrat de minune pe un iaht de lux. Imaginile au provocat controverse și, bineînțeles, presa străină i-a cuplat imediat.

Urmăriți Impact.ro și pe