EXCLUSIV

Sexy-fiicele maneliștilor Adi Minune și Florin Salam se urmăresc din umbră? Au vieți trase parcă la indigo, dar și același tarif la un concert. Cât cer Karmen și Betty pentru un singur show EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 02.12.2021, 22:06

S-a tot zvonit că Betty Salam (21 de ani) și Carmen Simionescu (23 de ani), fiicele celebrilor maneliști Florin Salam și Adi Minune, se află într-o permanentă competiție. Însă, în ciuda eforturilor de a se distanța sau de a ieși vreuna în evidență, senzualale soliste au același onorariu, la concerte. Iar viața lor personală pare trasă la indigo, ambele grăbindu-se la măritiș.

Betty și Karmen au același tarif pentru un recital: „Ele iau maximum 1.200 de euro”

Cele două soliste Betty și Karmen par că se urmăresc din umbră, altfel nu se explică de ce au ținute vestimentare cam în același stil, și, la scurt timp după ce una dintre ele lansează un videoclip, apare și cealaltă cu un altul, mai provocator.

Reporterii impact.ro au aflat care este tariful lor la concerte. Nu vă așteptați să câștige sume exorbitante, precum încasează vestiții lor părinți, dar, pentru început, sunt bani frumoși:

„Betty și Karmen iau în jur de 1.000-1.200 de euro la un spectacol, nu sunt cotate diferit. Au voci foarte bune, pot aborda orice gen muzical, sunt și foarte frumoase, au succes pe scenă. Numai că ele nu câștigă și din dedicații, așa că duc acasă doar acești bani, după un show”, ne-a declarat, pentru impact.ro, un impresar care cunoaște tarifele artiștilor din România.

Betty, fiica lui Florin Salam, s-a măritat și a devenit mămică de băiat la doar 18 ani

Betty s-a grăbit la măritiș, astfel că, la doar 18 ani, pe 22 iunie 2018, a devenit soția lui Cătălin Vișănescu, tatăl fiului ei, Matthias Ștefan. Betty Salam a povestit într-un interviu despre viața de familie:

„De când am devenit mamă am mai multe activități, mă ajută mătușa mea, soacra mea, nu pot să spun că am acea răbdare, sunt și foarte tânăra. Încerc să îi dau o educație cât mai bună copilului și să fim cei mai buni prieteni. Este un copil foarte bun, eu am avut încredere în soțul meu, înainte să îl cunosc pe el credeam că o să devin mamă la 33 de ani și că o să mă căsătoresc la vârsta de 40 de ani”.

Betty este fiica lui Florin Salam cu prima lui soție, Ștefania, care a încetat din viață pe 12 aprilie 2009, la doar 27 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Betty și tatăl ei, Florin Salam, au bifat și două colaborări muzicale, având un mare succes cu emoționantul videoclip „Tăticul meu, fetița mea”.

Sexy-fiicele manelistilor Adi Minune si Florin Salam se urmaresc din umbra
Karmen și tatăl ei, Adi Minune

Karmen, fiica lui Adrian Minune, s-a căsătorit și a devenit mămică de fetiță la 21 de ani

Carmen Simionescu alias Karmen s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu Bogdan Căplescu și au o fetiță, Sofia, în vârstă de 2 ani. Solista Karmen, după numele de scenă, a dezvăluit că a trecut printr-o depresie postnatală, având nevoie de ajutorul unui psiholog:

„Într-adevăr, a fost o perioadă dificilă. Nu vreau să dramatizez pentru că mă gândesc că sunt tinere mămici care ne urmăresc. Eu înainte să rămân însărcinată nu știam de această problemă, nu auzisem la absolut nimeni. Mă supăram extrem de repede și plângeam din orice.

Referitor la Sofia, simțeam ceva copleșitor, pe care nu știam cum să-l controlez. Cred că mai mult am fost copleșită de tot ce întâmpla în jurul meu și de faptul că mi s-a schimbat viața foarte brusc. Am acceptat faptul că am o problemă”, a mărturisit cântăreața.

Ce tarife au celebrii lor tați: „Adi Minune și Florin Salam se tocmesc la petreceri pe 5.000-7.000 de euro”

Cântăreții de muzică de petrecere nu au dus lipsa evenimentelor, vara trecută, făcându-și serioase provizii pentru perioada restricțiilor, când nunțile și botezurile se desfășoară doar cu un număr redus de invitați. Printre cei mai bine cotați soliști de manele se numără Adi Minune și Florin Salam.

Același impresar de evenimente ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, și onorariul lor:

„Adi Minune și Florin Salam au tarif de 5.000-7.000 de euro, dar mai negociază, în funcție de eveniment. Cei doi soliști sunt în topul solicitărilor, la zilele de naștere, nunți și la botezuri. Ei însă se tocmesc adesea la petreceri și fără a le cere vreun leu organizatorilor, urmând a câștiga doar din dedicațiile cerute de invitații putred de bogați. Astfel, ei pot aduna și peste 10.000 de euro, la un chef”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...