Ce tarif are Florin Salam pentru un eveniment. Manelistul cere sume uriaşe (exclusiv)

Ana Chivu 02.11.2021, 10:20
Ce tarif are Florin Salam pentru un eveniment. Manelistul cere sume uriaşe (exclusiv)

Florin Salam este unul din cei mai cunoscuți artiștii de la noi. Ce tarif are acesta pentru un eveniment? Puțini oameni își permit să îl cheme pe celebrul cântăreț de manele la nunți sau botezuri. Acesta cere sume uriașe.

Ce tarife uriașe are Florin Salam?

Florin Salam se numără printre cei mai vechi și iubiți cântăreți de manele din România. Acesta este cunoscut drept ‘Regele manelelor’ și este dorit de toată lumea în ziua celor mai importante evenimente pentru ei. Cântărețul a început de jos și a moștenit muzica din familie.

„Cântam la clanța ușii, cu acordeonul, închideam ochii și trăiam momentul, ca și cum aș fi fost pe scenă. Aceasta pe la 6-7 ani. Voiam să fiu prieten cu ei, cu lăutarii celebri, să dau mâna cu ei. Mare vorbă: legea atracției. De mic copil, am visat ceea ce am realizat în viață”
Florin Salam (Sursa: podcast Damian Drăghici)

Sumele cerute de artist se ridică la 7.000 de euro, dar toată lumea știe că dedicațiile sunt cele care le aduc bani frumoși maneliștilor încât aceștia să-și poată permite să-și ridice palate sau să aibă în garaj fel și fel de bijuterii pe patru roți.

”Adi Minune, Florin Salam și Vali Vijelie au tarif de 5.000-7.000 de euro, dar mai negociază, în funcție de eveniment. Cei trei soliști sunt în topul solicitărilor, la zilele de naștere, nunți și la botezuri.

Ei însă se tocmesc adesea să vină la petreceri și fără a le cere vreun leu organizatorilor, urmând a câștiga doar din dedicațiile cerute de invitații putred de bogați. Din dedicații, ei pot câștiga și peste 10.000 de euro, la un chef”, a spus un impresar de evenimente pentru playtech.ro.

Florin Salam, sume uriașe pentru evenimente
Florin Salam, sume uriașe pentru evenimente

“Astăzi, am devenit pentru a doua oară bunic”

Artistul are o carieră impresionantă, dar de departe cele mai mari realizări sunt copiii și acum și nepoții din partea acestora. Ambii copii ai manelistului se bucură de câte un moștenitor. Florin Salam se declară extrem de fericit datorită comorilor care poartă numele de Ștefan, în memoria mamei celor doi.

“Astăzi, am devenit pentru a doua oară bunic! Bine ai venit pe lume Edan Ștefan! Copilașul băiatului meu, Dany”, a spus la vremea respectivă, celebrul cântăreț care se mândrește cu micuții.

„Al meu Ștefan! La mulți ani, copilul meu! Mami și tati te iubesc enorm! Ce pot să-ți doresc? Decât o viață liniștită și plină de iubire, iar toate visele pe care o să le ai când vei fi mai mare să ți se împlinească! PS: Astăzi am devenit mătușica!!! Sooo, mai avem un Ștefan în familie!”, a scris Betty, fiica cea mare a artistului care i-a oferit primul nepot.

Urmăriți Impact.ro și pe