Karmen a rupt tăcerea! De ce a ajuns fiica lui Minune la psiholog. Mărturisiri impresionante

Madlen Moraru / 03.07.2020, 16:52
Karmen a rupt tăcerea! De ce a ajuns fiica lui Minune la psiholog. Mărturisiri impresionante

Fiica lui Adrian Minune a rupt tăcerea și a povestit de ce a avut nevoie de psiholog. Tânăra a avut nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare. De aceea, abia în prezent fata cântărețului de muzică de petrecere și-a făcut curaj și a spus adevărul.

Karmen a rupt tăcerea! De ce a ajuns fiica lui Minune la psiholog. Mărturisiri impresionante

Karmen Simionescu, pe numele ei real, a devenit mămică în urmă cu câteva luni și viața ei s-a schimbat într-un mod spectaculos. Sora acesteia, Adriana, a participat la Vocea României în sezonul 9 al show-ului de pe PRO TV și a ajuns chiar până în cea de-a doua semifinală. Așa a devenit cunoscută și mai mult familia lui Adrian Minune, cântărețul de manele având foarte mare grijă de copiii lui, la nivel de educație.

Pentru că a simțit nevoia să se descarce, Karmen a apelat la câteva ședințe de terapie. Potrivit celor de la cancan.ro, tânara a considerat necesar să facă un astfel de pas, pentru binele ei și dezvoltarea personală, după ce a devenit mămică.

Karmen a rupt tăcerea! De ce a ajuns fiica lui Minune la psiholog. Mărturisiri impresionante
Karmen Minune a povestit că viața ei s-a schimbat complet de când a devenit mămică

“Când cineva merge la psiholog, credem că are automat și o problemă. Dar nu este așa. Eu consider că așa cum avem grijă de exteriorul nostru, așa trebuie să avem grijă și de mintea și sufletul nostru. De ce? Ce faci pentru sufletul tău? Răspunde-ți singur la întrebarea asta și îți răspund și eu în felul următor: eu, pentru sufletul meu, mă rog – nu o să dezbat acum subiectul cu credința, pentru că ajungem foarte departe. Dacă ți-ai răspuns cert și din prima ți-ai răspuns la întrebarea asta: «Bă, eu pentru sufletul meu fac X lucru», foarte bine, ești pe drumul cel bun. Dacă nu, gândește-te că totul ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață așa… Să te distrezi, să te căsătorești, să faci copii și s-a terminat viața, gata.

Iar pentru mintea ta, eu cred că e foarte important să știi să își controlezi gândurile, pentru că suntem oameni și cu toții avem frici; cu toții avem nebunii și filme în cap (…). când viața devine complicată, unii oameni nu fac față singuri. Cunosc extrem mulți oameni care au trecut prin depresii, atacuri de panică și așa mai departe. Nu știu dacă știți, dar cam astea sunt bolile generației noastre”, a spus Karmen Minune, în mediul online.

Fiica cea mare a lui Adrian Minune s-a deschis în fața fanilor săi, prin intermediul unor postări pe InstaStory. În prezent, la 22 de ani, artista este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având o fiică superbă și un soț foarte grijuliu.

“Foarte multă lume mă întreabă cum reușesc să am încredere în mine și să fiu atât de sigură pe mine și să eman asta mai departe. Făcând toate cele trei lucruri, având grijă de exterior, interior – care interior înseamnă minte și suflet – mie îmi sună imposibil să nu reușești să fii o femeie sigură pe tine, să ai încredere că ceea ce faci este bine, să crești frumos. (…) Devenind mamă, am realizat că e foarte important ceea ce dai mai departe. Și aici mă refer la: comportament, la învățături, la nu știu… absolut tot ce face o mamă. Nu știu dacă știți, dar copii copiază exact ce fac părinții. Și atunci când realizezi că ești un exemplu pentru copilul tău, devii mai grijuliu cu lucrurile pe care le faci. În concluzie, mersul la spiholog nu este neapărat pentru o problemă”, a mai continuat artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI