Semnal de alarmă pentru români! „La toamnă ne așteptăm la un tsunami”. Mesaj îngrijorător

Rădulescu Valentin 17.07.2020, 16:12
Semnal de alarmă pentru români! „La toamnă ne așteptăm la un tsunami”. Mesaj îngrijorător

Managerul din cadrul spitalului Victor Babeș Timișoara a transmis astăzi un mesaj șocant cu privire la numărul mare de infecții înregistrate în ultima perioadă. Acesta susține că țara noastră va avea de suferit dacă nu ne revenim cât mai repede, iar dacă nu, „la toamnă ne așteptăm la un tsunami”.

Managerul Victor Babeș Timișoara, mesaj alarmant pentru români!

Managerul spitalului Victor Babeș din Timișoara, Cristian Oancea, a tras un semnal de alarmă cu privire la numărul de cazuri din ultima vreme. Acesta susține că România asistă la o creștere exponențială de cazuri cu Covid-19, iar situația se înrăutățește din ce în ce mai mult. Totodată, Cristian Oancea a declarat și faptul că cei care nu cred în acest virus ar trebui să răspundă penal.

„La toamnă ne așteptăm la un tsunami

Am spus că în iulie vom avea 700 – 800 de cazuri. Se pare că a explodat creșterea exponențială. Severitatea cazurilor e în creștere incredibilă, ne așteptăm la ce e mai rău.
Ne așteptăm la un tsunami.
Valul unu va fi replica palidă a valului 2.
Dacă nu se va termina cu nebunelile cu antivacciniștii și cei care susțin că nu există Covid sau decese vom avea același scenariu ca în Italia.”, a declarat medicul Cristian Oancea, potrivit digi24.ro.

Semnal de alarmă pentru români!
Semnal de alarmă pentru români! „La toamnă ne așteptăm la un tsunami”. Mesaj îngrijorător

”Ne aflăm la marginea unui dezastru medical”

Managerul susține în continuare că pe baza teoriilor România va avea de suferit. Potrivit acestuia, perioada februarie-martie a fost foarte bună cu privire la numărul de cazuri infectate, dar deoarece teoriile continuă să apară, mulți oameni vor muri. Amintim că astăzi România a atins cifra de 799 de cazuri cu noul tip de virus.

„Cei care promovează teoriile conspiraționiste trebuie să plătească. Acești oameni care promovează că nu există Covid, decese, ar trebui să răspundă cu caz penal.
Din cauza teoriilor lor ajungem să moară foarte mulți oameni.
O nație întreagă ne aflăm la marginea unui dezastru medical.
Am avut o șansă în februarie – martie când am făcut față cu brio medical, acum nu mai putem face asta din cauza iresponsabilității. Riscăm să pierdem controlul medical în august.
Se pare că am dat cu piciorul la tot ce am făcut în martie”, a mai adăugat Cristian Oancea.

Urmăriți Impact.ro și pe