Semifinală Survivor România 2022. Cine sunt concurenţii care au ajuns în marea finală de marţi, 31 mai

Badea Violeta 30.05.2022, 23:53
Semifinală Survivor România 2022. Cine sunt concurenţii care au ajuns în marea finală de marţi, 31 mai

Survivor România se apropie de final. Luni, 30 mai, are loc semifinala celui mai urmărit reality-show din țara noastră. Elena Chiriac, Ionuț Popa, Alex Delea și Alexandru Nedelcu luptă pentru a ajunge în marea finală de mâine, 31 mai. Toți cei patru concurenți rămași în competiție dau totul pentru a ridica deasupra capului marele trofeu Survivor România și pentru a intra în posesia celor 100.000 de euro puși în joc de Pro TV!

Cine sunt cei trei finaliști Survivor România 2022

UPDATE/ Publicul a decis cine sunt finaliștii Survivor România 2022. Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alex Delea merg în marea finală de marți, 31 mai. Alexandru Nedelcu a fost eliminat din semifinala competiției din Republica Dominicană. Fostul fotbalist a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului.

Așteptarea aproape că a luat sfârșit pentru fanii Survivor România 2022. Luni, 30 mai, se dispută semifinala competiției de la Pro TV. Elena Chiriac, Ionuț Popa, Alex Delea și Alexandru Nedelcu sunt cei patru concurenți rămași în competiție. Aceștia duc lupte grele pentru a ajunge în marea finală de mâine, 31 mai. Doar trei dintre cei patru concurenți rămași în cursă vor merge mai departe, iar unul dintre ei va părăsi Survivor România 2022.

Duminică, 29 mai, Blaze a părăsit competiția din Republica Dominicană, după ce, pentru prima oară la Survivor România 2022, au fost nominalizați spre eliminare patru concurenți din cei cinci supraviețuitori. Prin urmare, Alex Delea, fostul războinic care a câștigat colanul de imunitate, nu a mai fost nevoit să nominalizeze.

„Alex Nedelcu: Mă așteptam să fiu votat, nu îmi place, am emoții, sper ca susținătorii mei să mă fi votat. Vreau și să fiu în primii patru. Blaze: Nu a fost o surpriză pentru mine, mă așteptam să fiu votat, dar vreau să merg mai departe.

Elena: Eu nu am scăpat de nominalizări, mă așteptam la acest vot, iau tot ce vine, în viață nu primim neapărat ceea ce cerem. Aștept să văd ce s-a votat, eu știu că mi-am făcut treaba, am demonstrat că merit să fiu aici, aștept să văd ce a decis publicul. Pot doar să aștept.

Ionuț: Nu poți să fii în fiecare zi la fel, îmi doresc să câștig Survivor, vizualizez, nu vreau să plec, totul este scris, aștept cu nerăbdare.”

Luni, 30 mai, se vor afla finalistii Survivor Romania
Luni, 30 mai, se vor afla finalistii Survivor Romania

Clasamentul în semifinala Survivor România 2022

Elena Chiriac, Ionuț Popa, Alex Delea și Alexandru Nedelcu au intrat deja pe traseu. Primul a fost Alex Delea, urmat de Elena Chiriac, Alexandru Nedelcu și Ionuț Popa. Aceștia s-au clasat în ordinea următoare:

1. Alex Delea

2. Alex Nedelcu

3. Ionuț Popa

4. Elena Chiriac

Alex Delea a reușit să obțină colanul de imunitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...