De ce nu a mai mers Roxana Ionescu la Survivor. Discutase cu Pro TV, dar nu a mai ajuns în Dominicană (Exclusiv)

Ioana Bucur 02.02.2022, 08:02
De ce nu a mai mers Roxana Ionescu la Survivor. Discutase cu Pro TV, dar nu a mai ajuns în Dominicană (Exclusiv)

Cel mai dificil reality show și-a ales cei 24 de concurenți, iar competiția este în plină desfășurare în jungla din Republica Dominicană. Din România, o vedetă urmărește evoluția competiției, știind foarte bine că a fost la un pas să fie printre participanții care se bat pentru marele premiu. Redacția Playtech-Impact.ro a aflat, în exclusivitate, de ce nu a mai mers Roxana Ionescu la Survivor, deși discutase deja cu cei de la Pro TV.

Roxana Ionescu la Survivor?

Contactată de reporterii redacției Playtech-Impact.ro, Roxana Ionescu, care a cunoscut celebritatea ca „Mama Natură” – un personaj pe care l-a interpretat acum aproape două decenii într-o emisiune de televiziune – ne-a dezvăluit că ar fi putut fi unul dintre cei 24 de concurenți de la Survivor România 2022.

Roxana Ionescu a spus că a fost contactată de reprezentanți Pro TV care i-au propus să participe la Survivor. A fost nevoită să refuze, în condițiile în care nu era refăcută complet după un accident suferit la schi, cu un an în urmă, în Austria.

„Da, este adevărat am avut o ofertă de la cei de la Survivor! Am cântărit cu atenție lucrurile și am ales însă să nu particip.

Cu exact un an în urmă, în ianuarie 2021, am avut un accident la schi și genunchiul meu încă nu s-a refăcut complet.

Iar emisiunea asta e genul de producție care îți solicită organismul până peste cap, ca să zic așa!”, a declarat Roxana Ionescu pentru playtech.ro.

Roxana Ionescu adaugă că nu a fost ocolită de oferte, pe parcursul ultimilor luni, dar că de data asta va alege cu mult mai multă atenție.

„Am decis că mă întorc în showbiz atunci când îmi va conveni în primul rând mie. Vreau un proiect interesant, care să mă pună în valoare, pe o durată mai mare de trei sau patru luni.

Nu vreau unul pe durată scurtă, care te stoarce de tot în doar câteva zile. Mai ales că în cazul meu a mai apărut un oarecare impediment.

Eu m-am mutat din București, devenind de aproape patru ani timișoreancă”, a mai spus vedeta.

De ce nu a mai mers Roxana Ionescu la Survivor
Roxana Ionescu

S-a mutat în Timișoara

Au trecut aproape patru ani de când Roxana Ionescu a decis să părăsească Bucureștiul și să se mute în orașul natal al soțulu său, Tinu Vidaicu, alături de care formează un cuplu de nouă ani, timp în care povestea lor de dragoste a fost supusă mai multor încercări. În vara anului trecut, cei doi au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu.

„Îmi doresc să fiu foarte fericită. Și-mi mai doresc să găsesc împreună cu Tinu variantele cele mai bune pentru a avea și în 2022 un an prielnic!”, sună proiectul personal al Roxanei Ionescu.

Ea ne-a mărturisit că cei doi își doresc în continuare să devină părinți, poate chiar în acest an, după ce vedeta de televiziune a pierdut o sarcină în urmă cu trei ani.

Urmăriți Impact.ro și pe