Motiv de bucurie pentru Marian Drăgulescu după eliminarea de la Survivor. Explicațiile sportivului

Stan Filon 24.05.2022, 12:10
Motiv de bucurie pentru Marian Drăgulescu după eliminarea de la Survivor. Explicațiile sportivului

A fost final de drum pentru Marian Drăgulescu la Survivor România 2022! Fostul gimnast a fost nevoit să își ia rămas bun de la colegii săi de echipă, dar și de emisiune. Chiar dacă i-a fost greu să părăsească competiția fenomen și a recunoscut că a trăit momente unice la Survivor, fostul gimnast este bucuros că va pleca acasă, la cei dragi, de care îi era foarte dor.

Marian Drăgulescu a găsit un motiv de bucurie după eliminarea de la Survivor România

Așadar, Marian Drăgulescu părăsește Survivor România 2022, după ce publicul a fost cel care l-a trimis acasă. Fostul gimnast a ratat șansa de a câștiga marele premiu al competiției din Republica Dominicană după ce în cursa pentru eliminare din etapa confruntărilor individuale de la „Survivor România” 2022 a intrat alături de Ionuț Popa. Marian Drăgulescu a fost cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și s-a văzut nevoit să părăsească celebra competiție.

„Cel pentru care a fost ultimul joc, la Survivor România, acesta este concurentul care a întrunit la votul publicului, la numărul de voturi mai mic, este cel pentru care concursul se încheie acum, în această seară este Marian Drăgulescu”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”.

Marian Dragulescu a gasit un motiv de bucurie dupa eliminarea de la Survivor Romania
Marian Dragulescu a gasit un motiv de bucurie dupa eliminarea de la Survivor Romania

De-abia așteaptă să-i revadă pe cei dragi de acasă

Marian Drăgulescu a fost puțin surprins de votul telespectatorilor, dar s-a văzut nevoit să ia act de decizia acestora. Le-a mulțumit tuturor colegilor pentru experiența de neuitat de la Survivor România, este mulțumit că a ajuns până în actul final, dar s-a declarat și foarte fericit că își poate revedea familia.

„Mă bucur extrem de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea, mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct, îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare, cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși, cu alte provocări și oportunități se vor deschide. Am trăit experiențe frumoase și unice la Survivor România. Am trecut prin toate și iată că am ajuns în ultima etapă a competiției. Îmi este foarte dor de casă, de cei dragi, mă gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă. Sunt recunoscător pentru cei care au fost alături de mine, s-au bucurat împreună cu mine”, a declarat Marian Drăgulescu după eliminare.

Marian Drăgulescu și-a luat rămas bun de la toți colegii lui, și de la băieți, dar și de la fete. Singura Faimoasă care a mai rămas la „Survivor” e Elena Chiriac, care a și câștigat individualele, a reușit să îi bată pe Ionuț Popa, Alex Delea și Blaze.

„Ce fericire e în sufletul meu în momentul ăsta… am bătut cei mai buni trei băieți de la Războinici. Ei încă se luptă să accepte că au pierdut în fața mea. Mă bucur pentru imunitate”, a spus Elena, după ce s-a luptat cu adversarii săi.

Urmăriți Impact.ro și pe