Semifinala Survivor 2023, eliminare neașteptată marți, 23 mai. Ei sunt concurenții care se bat pentru marele premiu

Stan Filon 23.05.2023, 23:32
Semifinala Survivor 2023, eliminare neașteptată marți, 23 mai. Ei sunt concurenții care se bat pentru marele premiu

Eliminare șocantă la Survivor România, în ediția din 23 mai 2023! Cel mai cunoscut reality-show difuzat în țara noastră a mai pierdut un concurent la care nimeni nu se aștepta! S-a aflat însă cine a rămas să joace marea finală!

Eliminare neașteptată la Survivor România, 23 mai 2023

Eliminare de senzație la Survivor România! Ediția de marți, 23 mai 2023, a fost ultima pentru un concurent despre care se spunea că are șanse reale să plece acasă cu marele premiu. Iată că lucrurile nu au stat chiar așa, iar telespectatorii l-au votat acum pentru a pleca acasă. Este vorba despre Alexandra Ciomag.

Cel mai cunoscut reality-Show din România se apropie de final, iar acum s-a aflat cine a rămas în marea finală, după cinci luni de întreceri dure și suspans puternic. Toți concurenții au dat ce au avut mai bun și au oferit o competiție pe cinste, încercând să își depășească limitele nu doar din punct de vedere fizic, ci și mental.

Eliminare neasteptata la Survivor Romania, 23 mai 2023
Eliminare neasteptata la Survivor Romania, 23 mai 2023

Cinci luni de emoții puternice

Fanii emisiunii știu că Survivor România, filmată în Republica Dominicană, vine la pachet cu numeroase situații tensionate, deoarece toți concurenții sunt puternici și au o determinare anume. Nimănui nu-i place să piardă, iar atunci când o face este foarte greu. Așa s-a întâmplat și în ediția de luni, 22 mai, când una dintre concurente a fost nevoită să plece acasă. Este vorba despre Alexandra Porkolab, care a mărturisit, de altfel, că nu mai reușea să facă față emoțiilor din concurs.

După ediția de luni, 22 mai, în semifinala Survivor România 2023 s-au calificat patru concurenți: Carmen Grebenișan, Dan Ursa, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag. Prezentatorul reality-show-ului, Dan Pavel, a anunțat marți, 23 mai, cine va juca în ultima etapă a emisiunii filmate în Republica Dominicană.

Alexandra Ciomag nu a prins marea finală

A fost un adevărat amalgam de emoții la consiliul de eliminare din ediția de marți, 23 mai. Trăirile puternice au începând de la ora 21:30, când telespectatorii au putut fi martori la ce s-a petrecut la Survivor România, întrebându-se fiecare cine se va salva și cine va ajunge la decizia publicului privind participarea în etapa finală a concursului.

Dintre cei patru concurenți care s-au calificat în semifinală, unul singur a primit colanul de imunitate și s-a salvat. S-a calificat, astfel, automat în finala Survivor România 2023. Este vorba despre Dan Ursa. Ceilalți trei concurenți – Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag – au fost supuși votului publicului, iar cea care a plecat acasă a fost Alexandra Ciomag.

„Sunt foarte mândră și fericită că am ajuns până în acest punct. Nu m-aș fi așteptat niciodată. Le doresc mult succes celorlalți concurenți și fie ca cel mai bun să câștige”, a reacționat Alexandra Ciomag, după ce a aflat că a fost eliminată din concurs, în urma votului publicului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...