Selly și 5GANG, program special de 1 iunie la PRO TV. La ce oră se va difuza

Iancu Andreea / 28.05.2020, 17:08
Selly și 5GANG, program special de 1 iunie la PRO TV. La ce oră se va difuza

Fanii 5GANG au parte de o surpriză de proporții de 1 iunie. Selly și membrii trupei au pregătit un program special la PRO TV. Astfel cei care aleg să sărbătorească Ziua Internațională a Copilului în fața micilor ecrane vor putea asculta piesele preferate ale trupei.

Concert 5 GANG de 1 iunie, la PRO TV

Cei de la PRO TV își îndeamnă publicul să aibă curajul de a gândi frumos, puterea de a crede, înțelepciunea de a nu renunța și speranța că totul va fi bine. Astfel, mesajul de 1 iunie al postului stă sub semnul #CopiiiNeFacMari.

Cu ocazia celebrării unei zile importante pe copii Selly și 5GANG vor concerta de 1 iunie, la PRO TV. Luni, de la ora 14:00, fanii sunt așteptați în fața micilor ecrane cu un program special.

Pentru că nu am putut face un concert fizic în acest an, am vrut să fim alături de voi pentru că știm cât de importantă este ziua de 1 iunie pentru voi. Veți vedea poze cu noi de când eram mici, veți afla ce s-a mai întâmplat și am pregătit un concert pentru voi, cu 8 piese! Ne-a fost dor de voi, așa că ne vedem pe 1 iunie, de la ora 14:00, pe PRO TV, spune Selly.

Fanii 5GANG vor putea urmări concertul artiștilor lor preferați, de 1 iunie
Fanii 5GANG vor putea urmări concertul artiștilor lor preferați, de 1 iunie

PRO TV a pregătit un program special în weekendul acesta

Weekendul anterior zilei de 1 iunie va fi unul plin pentru cei care aleg să îl petreacă în fața televizoarelor. Astfel, PRO TV a pregătit un program special, cu filme dedicate atât celor mici, cât și întregii familii.

Programul propus pentru ziua de sâmbătă, 30 mai, include filmul Peter Pan (de la ora 11:00). Cei mici vor putea călători alături de personajul de ficțiune către tărâmul magic din Neverland. De asemenea, distracția continuă cu filmul Un tătic grozav (de la ora 13:15), iar duminică, povestea lui Peter Parker continuă, cu Omul Păianjen 3 (începând cu ora 15:00).

Ziua de 1 iunie debutează cu emisiuni precum Vorbește lumea și La Măruță. Acestea vor pune accentul pe bucuria copilăriei, dulciuri și jocurile de odinioară. De la ora 14:00, generația 5GANG vine în atenția fanilor cu un concert eveniment. Astfel, cei care își doresc să îi cunoască precum și admiratorii lor vor asculta 8 piese și poveștile fenomenului. De asemenea, tot luni, Olimpia Melinte, actrița din serialul VLAD, a pregătit o surpriză. Aceasta va citi povestea de noapte bună, de la ora 21:00, pe pagina de Facebook PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI