PRO TV a oprit filmările pentru serialul Vlad. Anunțul oficial al postului TV

Redacția IMPACT 18.03.2020, 17:24
PRO TV a oprit filmările pentru serialul Vlad. Anunțul oficial al postului TV

Se iau măsuri suplimentare de reducere a transmiterii de coronavirus și la nivelul televiziunilor. PRO TV a anunțat că va opri filmările pentru serialul Vlad, și ca o precauție pentru vedetele show-ului de renume. Anunțul oficial al postului TV a venit miercuri, pe 18 martie.

PRO TV oprește filmările pentru serialul Vlad

Sezonul 3 al serialului Vlad, de pe PRO TV era difuzat în serile de luni, de la 20:30. Telespectatorii s-au obișnuit să revadă cele mai noi intrigi ale thrillerului românesc în respectivul interval al grilei de program, însă vor fi nevoiți să facă o pauză de la vizionare. Serialul Vlad își va întrerupe filmările, din cauza epidemiei ce a atins și România, în ultimele zile.

PRO TV a decis să oprească filmările pentru Vlad. Anunțul oficial al postului TV
Serialul Vlad va fi întrerupt de pe data de 23 martie 2020

Tot mai multe cazuri confirmate și la nivelul țării noastre i-au făcut pe reprezentanții PRO TV să ia în calcul și o asemenea posibilitate de sistare a producției. A mai fost transmis că managementul acestui post de televiziune a luat și toate măsurile prevăzute, pentru a se asigura că echipele sunt protejate tot timpul. Au fost aplicate astfel de măsuri atât la sediul PRO TV, dar și pe platourile de filmare.

Al treilea sezon al serialului a debutat pe data de 24 februarie 2020. Sezonul în curs se numește „Vlad – Fața întunecată a răzbunării”.

Ce au anunțat reprezentanții postului TV

Conducerea postului cu sediul pe Bulevardul Pache Protopopescu a luat decizia de a opri filmările, încă de săptămâna trecută. Vestea vine la pachet și cu cea potrivit căreia difuzarea noului sezon se va întrerupe începând cu ziua de luni, pe 23 martie. Fimările vor fi reluate, odată ce contextul o va permite.

„Fanii serialului vor putea urmări, pe platforma protvplus.ro, toate episoadele difuzate până acum, gratuit, la orice oră, de oriunde din România.”, mai anunță reprezentanții PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe