Selly, lovitură pentru postul de televiziune RTV. Ce daune cere în instanță și de ce

Mihai Roșoiu / 22.10.2020, 14:21
Selly, lovitură pentru postul de televiziune RTV. Ce daune cere în instanță și de ce

Vloggerul Selly îi dă o lovitură cruntă postului de televiziune RTV. Tânărul consideră că anumite materiale difuzate de România TV i-au afectat grav imaginea. În consecință, Andrei Șelaru – Selly a decis să ceară daune morale consistente.

Sumă exorbitantă cerută în instanță de Selly postului RTV

Vedeta YouTube nu a glumit atunci când a spus că va acționa RTV în instanță. Astăzi, Selly a confirmat că va încerca să obțină suma de 100.000 de euro de pe urma procesului ce va începe în curând.

Selly, in razboi cu postul RTV
Selly, in razboi cu postul RTV

Declarațiile oferite astăzi site-ului Pagina de Media dovedesc că Selly e mai mult decât hotărât:

“După farsa cu accidentul, cei de la România TV au pornit o campanie de linșaj mediatic la adresa mea. Le cer 100.000 de euro daune morale, pentru afectarea imagini mele, pentru impactarea reputației.

Pe lângă cei de 100.000 de euro, mai am câteva cereri. Una este obligarea România TV să difuzeze, pe cheltuiala lor, hotărârea definitivă, în termen de cinci zile de la emitere și plata cheltuielilor de judecată”, a spus Selly.

Farsa lui Selly despre accident, punctul de plecare al conflictului

Taotă tărășenia a izbucnit după ce Selly a oferit o informație falsă pe rețelele de socializare. Tânărul a spus că a avut un accident de mașină, iar știrea a fost preluată de majoritatea mijloacelor media. „Accidentul lui Selly” a fost difuzat și de RTV, acesta fiind și scopul vloggerului. Andrei Șelaru declara la vremea respectivă că și-a dorit să dovedească faptul că România TV difuzează știri fără să le verifice.

Selly cere daune de 100.000 de euro postului RTV
Selly cere daune de 100.000 de euro postului RTV

Din acel moment, între Selly și RTV a izbucnit un adevărat război. Câștigătorul se va decide la capătul procesului care a început. Selly consideră că informațiile apărute ulterior pe postul TV i-au afectat grav imaginea:

„Acesta este prejudiciul moral pe care eu consider că l-au provocat prin acele știri false. Acestea păcăleau privitorii că eu am probleme cu poliția, că poliția mă anchetează.

Cum că am primit bani de la Viorica Dăncilă și de la PSD. Dar și pentru cele de dinainte de farsa cu accidentul, când au pus pe burtieră “prezentator împușcat de milionarul Selly”.

Este un prejudiciu moral. Se uitau 500.000 de oameni la emisiunea lui Ioan Korpos și consider că prejudiciul este justificat. Am primit apeluri de la rude, de la prieteni, de la cunoscuți, care mă întrebau dacă este adevărat ce se spune despre mine pe post. Asta înseamnă că au avut efect”, a mai declarat Selly pentru sursa citată.

Selly dă astfel o lovitură pentru RTV și cere daune morale de 100.000 de euro în instanță în mod oficial. Plângerea a fost deja depusă de către avocații vloggerului și urmează să intre pe rol în perioada următoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI