Suferința neștiută a lui Selly. Idolul tinerilor a vorbit în premieră despre ea

Iancu Andreea 21.07.2020, 14:24
Suferința neștiută a lui Selly. Idolul tinerilor a vorbit în premieră despre ea

Selly este unul dintre idolii generației actuale. Tânărul vlogger apare tot mai des în lumina reflectoarelor, însă puțini cunosc detalii din viața sa. Vedeta suferă din pricina unei probleme despre care a decis să vorbească.

Problema care îi provoacă suferință lui Selly

Se pare că în ciuda vârstei, Selly are probleme mari de sănătate. Deși abia a absolvit examenul de Bacalaureat, Andrei Șelaru a dezvăluit că se luptă cu o boală periculoasă. Astfel, liderul trupei 5GANG este nevoit să urmeze un tratament strict.

Selly are o viață extrem de activă. Dincolo de filme, piese noi și episoade de vlog, tânărul s-a ocupat și de educația sa. Astfel, artistul s-a preocupat de examenul maturității, pe care l-a trecut cu brio. Pe de altă parte, Selly a apărut în prim-plan după ce a criticat dur sistemul de învățământ din România.

Chiar dacă are o viață normală de tânăr la 18 ani, Selly trebuie să aibă grijă de starea sa de sănătate. El a dezvăluit că urmează un tratament special pentru a evita o operație dificilă. Astfel, artistul a mărturisit într-o postare pe Instagram că suferă de hernie de disc.

Tratamentul special pe care îl urmează Selly
Tratamentul special pe care îl urmează Selly

Cum se tratează Selly

În ciuda faptului că problema de sănătate nu este una specifică vârstei, Selly are grijă să respecte recomandările medicilor. Astfel, chiar dacă are un program încărcat, are grijă și de sănătate. El este prezent la cabinetul medicului kinetoterapeut conștiincios pentru tratament. Cu ajutorul acestei proceduri, Selly reușește să întârzie momentul operației la coloană.

Sănătatea nu trebuie lăsată pe ultimul loc. Chiar acum mă duc la kinetoterapie. Fac frumos o ședință de kinetoterapie pentru spatele meu cu hernie, super. Și după ce fac asta, îmi continui ziua mea aglomerată, a spus Selly, pe pagina sa de Instagram.

Deloc alarmat de starea sa fizică, Selly și-a dorit să transmită un mesaj important pentru urmăritorii săi. Tânărul consideră că indiferent de circumstanțe, toată lumea ar trebui să aibă grijă de starea de sănătate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...