Cum arată acum bolidul de 70.000 de euro al lui Selly, după ce acesta și-ar fi lovit din nou mașina. Reacția incredibilă a vloggerului

Diana Radu 20.08.2020, 09:38
Cum arată acum bolidul de 70.000 de euro al lui Selly, după ce acesta și-ar fi lovit din nou mașina. Reacția incredibilă a vloggerului

Selly a reușit din nou, la doar câteva luni distanță de ultimul accident, să-și lovească bolidul de lux în valoare de 70.000 de euro. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din București, iar vloggerul nu a pățit nimic în urma accidentului. Acestea sunt informațiile care au circulat în ultima vreme pe internet. În cursul zilei de joi, vloggerul a venit în atenție fanilor cu o reacție incredibilă.

Cum arată acum mașina lui Selly, după ce a lovit-o din nou

Celebrul vlogger și-a avariat iar Marcedes-ul în valoare de 70.000 de euro. Imaginile de la incidentul care s-a petrecut într-un cartier rezidențial de la marginea Bucureștuilui au fost surprinse și postate de martori pe internet. Vedeta Youtube-ului a intrat cu mașina într-un semn de circulație reușind să spargă farul din dreapta mașinii și să îndoaie caroseria.

„Cam astea sunt daunele. Două uși trebuie înlocuite. Pragul cred că trebuie îndreptat, nu știu dacă trebuie și schimbat. Cam asta e situația”, a spus vloggerul într-o postare în care și-a anunțat fanii despre daunele pe care trebuie să le repare în urma celui de-al doilea accident.

În cursul zilei de joi, Selly a revenit cu o nouă reacție în spațiul public în care susține că imaginile au fost de fapt regizate. “Toată filmarea este de fapt sută la sută fake. Totul a fost de fapt regizat de mine. Totul a fost o glumă”, le-a spus vloggerul urmăritorilor săi.

Care este motivul pentru care a indus pe toată lumea în eroare? “Mașina e un model 3D și totul a fost regizat de mine! Am făcut-o să vă arăt cât de ușor este să dezinformezi și că nu tot ce vedeți la televizor este adevărat”, a ținut el să precizeze.

selly, accident, bolid de lux
Cum arată acum mașina lui Selly după ce a lovit-o din nou

Vloggerul este la al doilea accident rutier

Nu este prima oară când Selly își lovește autoturismul în valoare de 70.000 de euro. În decembrie, anul trecut, la doar o lună de zile după ce și-a luat permisul, vloggerul a făcut accident. În urma impactului, artistul a coborât din mașină pentru a evalua pagubele, când a fost recunoscut de un trecător care l-a filmat și a urcat imaginile pe YouTube. Reparațiile l-au costat atunci pe Selly nu mai puțin de 5.000 de euro.

Pe 13 noiembrie 2019, Selly își anunța fanii pe Instagram că și-a și-a îndeplinit cel mai mare. Cunoscutul vlogger de 19 ani visa să dețină un Mercedes CLS 2019 450, lucru care s-a și întâmplat. Autoturismul l-a costat nu mai puțin de 70.000 de euro.

„Doamne Dumnezeule… este minunată! E mașina visurilor mele. Arată superb. În sfârșit nu mai merg cu trenul. După ani și ani de mers cu trenul… Azi mi-am luat masina visurilor mele”, a declarat Selly, în momentul achiziției mașinii de lux Mercedes.