Selly, anunț de ultimă oră! S-a mutat în București. Cum arată casa în care locuiește vlogger-ul

Stan Filon 24.07.2020, 19:44

Selly revine cu un anunț care îi va bucura pe fanii săi, mai ales pe cei din București! Celebrul vlogger a anunțayt pe o rețea de socializare că s-a mutat în București, el fiind din Craiova. Tânărul a anunțat și lansarea unei noi melodii, pe care urmează să le-o prezinte fanilor săi.

Selly s-a mutat în București

Selly s-a mutat cu chirie într-un apartament din București, unde însă nu prea are de gând să rămână. Vloggerul vrea să stea la casă și le-a transmis fanilor săi că nu va rămâne în apartament decât pentru șase luni de zile.

”FRATELE VOSTRU S-A MUTAT IN SFARSIT IN BUCURESTI ??? APROPO, MAINE 13:00: PIESA NOUA 5GANG. TEASERUL, IN SEARA ASTA. de la 1 la 10, cat de forta e apartamentul? ma mut la casa oricum in 6 luni”, a scris Selly pe Instagram.

Selly s-a mutat în București
Selly s-a mutat în București

Vloggerul a spus că va sta în apartament doar 6 luni, după care se va muta la casă

Selly a promovat vara aceasta examenul de Bacalaureat, cu nota de 9,60! După ce și-a terminat liceul, vloggerul s-a decis să se mute în București, unde oricum are cele mai multe activități artistice, cele mai multe concerte și întâlniri de afaceri, deoarece este și afacerist.

Selly își câștigă de mult timp existența singur.  Sumele pe care le încasează vlogger-ul din YouTube sunt destul de mari. Doar într-o singură zi poate să ajungă la 4.000 de dolari, dacă „prinde” un CPM bun.

YouTube-ul nu este singura sursă de venit a lui Selly. Tânărul încasează sume consistente din multe direcții. El a fost cel care a pus bazele trupei 5GANG, ce are acum o mulțime de concerte. Pe lângă banii pe care îi face din prestațiile cu formația sau YouTube, Selly a deschis și un magazin online de haine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI