Şeful poliţistului care a accidentat-o mortal pe Raisa, implicat într-un scandal uriaş. Transferat de urgenţă după un incident grav petrecut în secţia pe care o conducea

Iancu Andreea 25.01.2022, 10:58
Şeful poliţistului care a accidentat-o mortal pe Raisa, implicat într-un scandal uriaş. Transferat de urgenţă după un incident grav petrecut în secţia pe care o conducea

Cazul copilei de 11 ani, ucisă pe trecerea de pietoni capătă o nouă anvergură, după ce s-a aflat cine este șeful polițistului care a accidentat-o mortal pe Raisa. Reprezentantul Poliției a fost implicat într-un scandal teribil și astfel a ajuns să fie transferat la secția la care lucrează agentul care a lovit-o pe fetiță pe trecerea de pietoni.

Cine este șeful polițistului care a ucis-o pe Raisa. Bărbatul a fost protagonistul unui scandal incredibil

Un caz la fel de controversat precum cel al morții Raisei, fetița de 11 ani ucisă pe trecerea de pietoni din zona Laminorului, din sectorul 1 al Bucureștiului, a fost dezvăluit în urmă cu mai bine de un an. Protagonistul scandalului de atunci era chiar șeful polițistului care a ucis-o pe fetiță. La fel ca și în prezent, cazul de atunci a lăsat opinia publică mută de uimire, afectând serios imaginea Poliției Române.

Șeful lui Constantin Popescu a ajuns să conducă secția 5 din Capitală după ce a fost transferat de la secția 16, devenită celebră pentru o situație inimaginabilă. Acesta a fost implicat într-un caz care a stârnit revoltă în rândul oamenilor. Polițistul, comisar-șef Gabriel Roman, a fost șeful secției 16, acolo unde doi tineri au fost bătuți, maltratați și gazați după ce aceștia au fost prinși nepurtând mască de protecție.

Cazul celor „9 torționari” de la secția 16 din Capitală

Cazul acestora a fost unul incredibil. Dezvăluirile făcute de tinerii care au depus plângere împotriva agresorilor lor au fost cu adevărat șocante. Aceștia au povestit despre cruzimile care li s-au aplicat după ce au fost abordați pe stradă de agenți pentru că nu purtau masca de protecție. Una dintre victime ar fi fost transportată pe un teren viran din sectorul 4, fiind lovită cu un corp contondent în zona superioară a corpului, a capului, a membrelor superioare și inferioare. Tânărul avea să fie abandonat pe acel teren, la scurt timp.

Pe de altă parte, alți doi polițiști l-au încuiat pe prietenul bărbatului în autospeciala de poliție, acolo unde au pulverizat spray lacrimogen în interior. Apoi, bărbatul a fost transportat pe o stradă din sectorul 5, unde a fost, de asemenea, abandonat. Din păcate, cele două victime au murit la scurt timp după depunerea plângerii, în mod suspect, din cauza drogurilor.

Șeful polițistului care a ucis-o pe Raisa, implicat în scandaluri în secția pe care o conducea
Șeful polițistului care a ucis-o pe Raisa, implicat în scandaluri în secția pe care o conducea

Liderul secției, suspect într-un caz de nerespectare a combaterii bolilor

Cei nouă agenți de poliție implicați în acest caz au fost trimiși în judecată, în timp ce liderul acestora a fost transferat la secția 5, acolo unde a devenit șeful lui Constantin Popescu, polițistul care se face vinovat de accidentul în care Raisa și-a pierdut viața.

În plus, comisarul Gabriel Roman este suspectat și de nerespectarea prevederilor legale privind combaterea bolilor după ce a infectat cu Covid mai mulți polițiști de la secția 16. Șeful secției ar fi ieșit la un meci cu subalternii și, pentru că nu a respectat măsurile sanitare, mai mulți agenți au fost infectați. Astfel, secția 16 a ajuns să fie suspendată temporar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...