Șefii de la Pro TV îi fac toate poftele Mihaelei Rădulescu. Cum au convins-o să prezinte noua emisiune a postului

Badea Violeta, Mihai Ianoși 15.09.2021, 08:21
Șefii de la Pro TV îi fac toate poftele Mihaelei Rădulescu. Cum au convins-o să prezinte noua emisiune a postului

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Diva a devenit om de bază la Pro TV, așa că șefii au fost nevoiți să-i facă toate poftele pentru a prezenta noua emisiune a postului. Pe lângă salariul uriaș, vedeta a avut și alte cerințe.

Negocieri dure între Mihaela Rădulescu și Pro TV

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din țara noastră. De-a lungul timpului, ea a fost gazda mai multor emisiuni extrem de apreciate de public. Astfel, vedeta a reușit să devină celebră pentru cariera impresionantă, dar și pentru frumusețea ei.

În prezent, Mihaela Rădulescu a devenit o emblemă a postului Pro TV, iar șefii i-au propus să facă parte din proiectul emisiunii „Masked Singer România”. Ea a primit rolul de detectiv în această competiție, iar ea a acceptat doar după ce i s-au aprobat toate cerințele.

Se pare că diva câștigă un salariu uriaș la Pro TV, dar asta nu e tot. Pe lângă cifra impresionantă, vedetei i s-au mai îndeplinit și alte dorințe. Aceasta a cerut avion business class, cel mai luxos apartament de la Lido, dar și o limuzină cu tot cu șofer, iar patronii postului din Pache Protopopescu au fost nevoiți să-i îndeplinească toate dorințele pentru a accepta să fie parte din noua emisiune, potrivit ciao.ro.

Negocieri dure intre Mihaela Radulescu si Pro TV
Negocieri dure intre Mihaela Radulescu si Pro TV

Ce a mai cerut Mihaela Rădulescu

Pe lângă cele menționate mai sus, Mihaela Rădulescu a cerut o cabină separată de toată lumea. Vedeta este foarte atentă la imaginea ei și a vrut să se asigure că fiecare apariție va fi spectaculoasă, așa că a cerut propria echipă de stiliști pentru make-up și ținute.

Mai mult decât atât, diva a avut și o dorință bizară. Mai exact, ea a cerut să aibă brânză în cabină, dar și fructe precum ananas sau fructe de pădure.

Mihaela Rădulescu, despre Masked Singer România

Recent, Mihaela Rădulescu a povestit, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, despre provocările celei mai noi emisiuni de televiziune la care a participat.

„Cel mai tare am fost impresionată de mine (râde) în sensul că nu am crezul că o să mă prindă. În hotel, am făcut fișe de personaj. Am trăit cu toți porii mei această poveste.

M-am trezit, am mâncat, m-am culcat cu aceste măști. A fost absolut senzațional. O să fie un show ca în vremurile nebune ale divertismentului”, a spus vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...