De ce nu se căsătorește de fapt Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner. Chiar ea a spus. Nu se aștepta nimeni

Badea Violeta 01.09.2021, 12:51

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc de șase ani o frumoasă poveste de iubire și toată lumea se întreabă când vor ajunge în fața altarului. Frumoasa vedetă de televiziune a spus care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit cu iubitul ei.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre căsătoria cu iubitul ei

Mihaela Rădulescu se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta o duce bine pe plan profesional, fiind un important om de televiziune. De asemenea, Mihaela Rădulescu stă bine și cu dragostea, fiind de mai multe vreme cu Felix Baumgartner. De-a lungul timpului, gurile rele au spus că cei doi s-au despărțit, dar se pare că adevărul este cu totul altul.

Mihaela și Felix sunt la fel de îndrăgostiți ca la începuturile relației și vor să se bucure de fiecare clipă, fără să depindă de niște acte. Vedeta de televiziune a trecut prin două căsnicii eșuate, așa că nu își dorește să mai grăbească lucrurile și să își facă planuri de viitor.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă.

Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața! Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de treaba noastră.”, a declarat Mihaela Rădulescu în cadrul unei emisiuni TV.

Mihaela Radulescu, despre relatia cu Felix Baumgartner
Mihaela Radulescu, despre relatia cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix Baumgartner

De-a lungul timpului, presa a speculat de nenumărate ori că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au despărțit. Frumoasa vedetă nu a mai oferit detalii legate de viața sa personală, așa că totul a rămas la nivel de zvonuri.

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită.

Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună.

Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva.”, a declarat Mihaela Rădulescu, citată de viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...