Secretul teribil din viața Mariei Constantin. Artista a trebuit să renunțe la fiul ei

Stan Filon 25.10.2022, 09:32

Maria Constantin a izbucnit în plâns, la o emisiune de televiziune. Frumoasa blondă a trăit un adevărat coșmar și foarte puțini îi știu secretul dureros. Cântăreața de muzică populară a fost nevoită să renunțe la fiul ei, pe care nu putea să-l întrețină. A fost cel mai sfâșietor moment din viața ei și suferă și acum.

Secretul teribil din viața Mariei Constantin

Maria Constantin este una dintre cele mai cunoscute vedete din muzica populară, la momentul actual. Este talentată și arată foarte bine, iar succesul a venit destul de repede. În tinerețe, însă, situația nu a stat deloc așa, iar vedeta a făcut acum mărturisiri tulburătoare.

Are un băiat din primul mariaj. Căsătoria ei s-a terminat destul de repede și foarte urât. A spus că fostul ei său soț, cântăreț și el, o bătea și o supunea la chinuri groaznice. A decis într-un final să pună capăt mariajului și a plecat din căminul conjugal, însă nu și-a permis să-și ia și fiul, care a rămas în grija tatălui. Invitată la emisiunea lui Teo, de la Kanal D, artista a răbufnit. A izbucnit în lacrimi și a povestit totul.

Secretul teribil al Mariei Constantin
Secretul teribil al Mariei Constantin

„A fost o perioadă super grea”

„Eu trebuia să merg să fac bani cumva, că nu aveam o situație financiară foarte bună în acel moment, chiar dacă eram angajată la un ansamblu de renume. Vă spun sincer că era salariul minim pe economie. Nu aș fi putut să supraviețuiesc doar din acel salariu. M-am gândit la binele copilului, unde îi este cel mai bine, atunci am căzut de acord că va rămâne copilul în casa părinților lui și alături de tată. Eu știu că este cel mai cumplit lucru să nu stai lângă copilul tău și să te bucuri când îl vezi cum crește în fiecare zi, când mai spune ceva nou, să îl vezi când râde.

Da, e cumplit și frustrant. Au fost momente în care nu mai voiam să mă trezesc, a fost o perioadă super grea, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Eu nu am avut norocul ăsta, să am o viață liniștită, să mă căsătoresc, să am un copil și să trăim până la adânci bătrâneți cei mai fericiți”, a mărturisit Maria Constantin.

Chiar dacă nu a fost lângă fiul ei tot timpul, acum vedeta de muzică populară are o relație bună cu fostul său soț, Ciprian Tapota, iar acesta îi permite să își vadă fiul, pe Codrin, în vârstă de 13 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...