Maria Constantin, dezvăluire tulburătoare despre căsnicia cu Marcel Toader: „A fost vorba de infidelitate, dar nu din partea mea”

Anca Manolica 18.10.2022, 09:33

Maria Constantin și Marcel Toader au avut o poveste de iubire foarte încâlcită. Cei doi au divorțat la începutul lui 2018, după numai doi ani de mariaj. Era deja al șaptelea eșec sentimental pentru afacerist, el mai având alte șase căsătorii care au luat sfârșit, de asemenea, din cauza neînțelegerilor. Iată ce dezvăluiri face acum solista, la mai bine de trei ani de la decesul fostului partener de viață.

Maria Constantin, destăinuiri din viața de cuplu

Îndrăgita cântăreață și regretatul afacerist au trăit o scurtă și frumoasă poveste de dragoste, sau cel puțin așa părea a fi din exterior. După numai doi ani, însă, ei au decis să divorțeze, iar în presă a pornit un mare scandal. Pentru că Maria Constantin a devenit cunoscută în special datorită legăturii sale cu Marcel Toader, divorțul lor a fost extrem de discutat.

Nu de puține ori a fost acuzată că doar profitat de banii soțului, ba mai mult, că l-ar fi și înșelat. La mai bine de trei ani de la moartea fostului partener de viață, cântăreața de muzică populară spune cum au stat, de fapt, lucrurile.

Maria Constantin
Maria Constantin

A primit la telefon vestea că a Marcel Toader a murit

Recent, Maria Constantin și-a deschis sufletul în fața fanilor care o urmăresc și a vorbit extrem de deschis despre mariajul pe care l-a avut cu regretatul Marcel Toader. Sinceră din fire, solista a mărturisit că în căsnicia sa a fost vorba despre infidelitate, dar nu a venit din partea ei.

Acelea au fost momentele în care a înțeles cu adevărat ce înseamnă depresia, pentru că a avut o mulțime de gânduri negre care nu-i dădeau pace. Ceea ce a ajutat-o însă să fie puternică a fost fiul ei, Codrin Tapotă, la care se gândea constant.

„A fost vorba de infidelitate, dar nu din partea mea. Atunci am cunoscut depresia. Ai impresia că viața ta nu mai are sens, că poate să se sfârșească și în secunda doi. Singura chestie care m-a motivat a fost copilul meu, pentru că altfel cine știe la ce aș fi recurs. Și da, am avut gânduri, de nenumărate ori. Mi-am dat seama de cum sunt oamenii, pentru că nimeni nu mă suna să mă intrebe: „Ești bine? Ai nevoie de ceva?”.

Să știi că au fost momente în viața mea în care i-am gândit răul. N-am putut să îi fac rău, dar i-am gândit și o să vezi că ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit. Nu i-am dorit niciodată moartea, Doamne ferește! Nu doresc răul nimănui, indiferent cât rău mi-a făcut”, a spus artista, în cadrul emisiunii Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...