Maria Constantin, dragoste mai ceva ca-n telenovele: ce a făcut la botezul copilului iubitului însurat

Redacția IMPACT / 20.03.2020, 14:09
Maria Constantin, dragoste mai ceva ca-n telenovele: ce a făcut la botezul copilului iubitului însurat

Solista de muzică populară ar avea un nou iubit, dar noua legătură e una care pare să fie inspirată din telenovele. Maria Constantin ar fi mers chiar la botezul copilului iubitului ei, bărbat însurat. Cu câteva zile în urmă, a ieșit la iveală că vedeta ar fi avut chiar o altercație cu “rivala” ei.

Maria Constantin, poveste de iubire mai ceva ca-n telenovele

Maria Constantin, dragoste mai ceva ca-n telenovele ce a făcut la botezul copilului iubitului însurat

Artista Maria Constantin a avut un parcurs amoros plin de suișuri și coborâșuri. După ce a încheiat mariajul cu regretatul Marcel Toader, aceasta s-a văzut în brațele unei noi cuceriri. Nu a fost să fie nici cu jucătorul de fotbal Dacian Varga, cu care a avut o scurtă relație. Odată cu despărțirea de acesta, cântăreața a decis că o decepție nu trebuie să îi stea în calea fericirii. De aceea, s-a lăsat liberă să iubească iarăși, dar de această dată destinul a adus-o într-o iubire cu năbădăi.

De curând, solista ar fi încasat o bătaie în toată regula, chiar de la femeia cu care e însurat actualul ei iubit. Totodată, a ieșit la iveală că cei doi s-ar fi cunoscut de ceva vreme. Motiv pentru care bărbatul a solicitat-o, în calitate de cântăreață, pentru un eveniment în familie. A fost vorba chiar de botezul copilului noului iubit al Mariei Constantin. Inițial au existat zvonuri că acesta e în continuare însurat, după care că ar fi demult divorțat.

Totuși, în acte, acesta încă formează un cuplu cu mama copilului său, potrivit celor de la spynews.ro. Artista i-ar fi distrat pe invitații de la petrecerea de botez. Ar fi fost agresată tot la un eveniment, dar soțul infidel ar fi ales-o pe ea, în locul partenerei cu care avea un copil. Mai mult, noul cuplu ar locui deja împreuna, iar de câteva zile s-a aflat că artista e implicată într-un trio amoros de acest fel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI