Secretul pe care Andreea Esca l-a ținut timp de un an. Filmulețul a ajuns pe internet, toată lumea și-a dat seama acum

Iancu Andreea 01.03.2021, 14:20

Un filmuleț postat pe internet dezvăluie secretul pe care Andreea Esca l-a ținut timp de un an de zile. Știrista de la PRO TV a dezvăluit tuturor ce schimbări s-au produs în viața ei, transformarea vedetei fiind vizibilă cu ochiul liber. Celebra jurnalistă pare mai determinată ca oricând să își urmeze planurile, astfel fiind un model pentru majoritatea femeilor din România.

Care este secretul pe care Andreea Esca l-a ținut timp de un an

Una dintre cele mai îndrăgite știriste ale tuturor timpurilor este o prezență care te încarcă de energie bună cu zâmbetul său molipsitor. În ciuda meseriei care necesită mai multă rigoare și seriozitate, Andreea Esca este o femeie pozitivă, ce poate reprezenta o inspirație pentru cei din jurul său. Iar faptul că a decis în urmă cu un an de zile să își schimbe modul de viață ar putea fi motivant și pentru aceia care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta a împărtășit cu fanii săi cum a reușit să se transforme în tot acest timp.

Secretul pe care Andreea Esca l-a ținut timp de un an a fost dezvăluit chiar de către știristă. Aceasta mărturisea printr-o postare pe contul său de Instagram că a decis să treacă la acțiune și să schimbe un aspect important din viața sa, lipsa sportului. După orele petrecute în redacția de știri, Andreea a reușit să își găsească motivația pentru a face mișcare. Vedeta s-a apucat serios și cu determinare de pilates, o formă de sport prin care și-a conturat formele în tot acest timp și prin care a ajuns la performanța unei vieți sănătoase. Astfel, pagina sa de Instagram a devenit locul în care Andreea împărtășește reușitele sale cu internauții.

Ti-au placut sarmalele @andreeaesca !? ????, menționa prezentatoarea Știrilor Pro TV pe Instagram, în urmă cu un an de zile, în descrierea unui clip video de la sală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Cum a reușit vedeta de la PRO TV să scape de kilograme

Deși silueta Andreei Esca nu a fost niciodată subiect de discuție, vedeta reușind să îmbrace cu succes piese vestimentare care să îi ascundă unele imperfecțiuni, noile sale apariții emană feminitate și încredere. Cu un trup de invidiat, Andreea este o femeie model pentru aceia care nu au găsit încă suficientă determinare să scape de kilogramele în plus sau pur și simplu să ducă o viață sănătoasă și echilibrată. Totuși, jurnalista a mărturisit că nimic nu este posibil fără sacrificiu, iar noua sa siluetă nu ține doar de antrenamentele de pilates ci și de disciplină. Jurnalista a renunțat la consumul de cartofi, pâine și paste și a urmat o dietă echilibrată, făcând în același timp și sport de trei ori pe săptămână.

Nu pot să spun. Dar a existat un moment în care m-am hotărât şi, chiar dacă au mai fost asemenea zile din viaţă în care am zis că o să renunţ să mai mănânc dulce, o să renunţ să mai mănânc seara şi, mă rog, reuşeam pentru câteva zile sau pentru o săptămână, două, şi pe urmă abandonam.

De data aceasta, am fost hotărâtă să nu mai abandonez şi cred că m-a ajutat foarte mult şi faptul că în afară de această mică dietă, am început să fac un fel de Pilates de care m-am îndrăgostit. Şi faptul că n-am mai lipsit nici o zi de la antrenament (se face aproape un an de zile de când fac constant, de 3 ori pe săptămână) m-a ajutat foarte mult să văd şi rezultatele destul de repede.

Şi atunci te simţi mai motivată şi îţi dă curaj să mergi mai departe. Şi te face oarecum vinovată în momentul în care ai vrea să abandonezi. Şi ca să nu mă simt vinovată şi să mă simt bine, am continuat, a declarat știrista pentru csid.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...