Andreea Esca, gafă uriaşă, la Pro TV. Este incredibil ce a putut să facă ştirista

Cristian Cojocaru 26.02.2021, 17:29

Îi vedem la televizor de ani de zile, încercând ca de fiecare dată să fie cât mai prezentabili însă este inevitabil ca rareori, să se mai întâmple și neprevăzutul pentru unii prezentatori. Este și cazul cunoscutei Andreea Esca, prezentatoarea făcând o gafă de zile mari chiar în timp ce prezenta știrile Pro TV.

Andreea Esca a reușit să facă o mare gafă în timpul știrilor

Probabil cea mai cunoscută prezentatoare de știri din țară. Andreea Esca se poate lăuda atât cu o carieră de mare succes dar și de o familie minunată. Știind că milioane de români o privesc în timpul prezentării știrilor de la postul de televiziune Pro TV, Andreea Esca are grijă ca de fiecare dată să apară impecabil pe micul ecran.

Însă nu întodeauna socoteala de-acasă se potrivește cu cea din târg, astfel că prezentatoarea a avut parte de o experiență neplăcută în timp ce prezenta știrile. Andreea Esca a fost surprinsă de camerele de luat vedere în timp ce breteaua sutienului era la vedere iar sânii aproape pe-afară. Atât ea cât și colegii și telespectatorii nu se așteptau la o asemena ipostază din partea vedetei.

Desigur, momentul nu a fost unul voluntar, astfel că deși întâmplarea este privită ca fiind o gafă, acest tip de lucruri se pot întâmpla oricărei moderatoare din televiziune. Andreea Esca mărturisea în timpul anului trecut că a fost infectată cu Covid-19. Ea împreună cu soțul și fiul ei , au contactat temutul virus.

Anul trecut, Andreea Esca venea cu anunțul că ea împreună cu familia au fost infectați cu Covid-19
Anul trecut, Andreea Esca venea cu anunțul că ea împreună cu familia au fost infectați cu Covid-19

Perioadă nefericită peste care a trecut cu brio

Deși personaje din show-biz menționau la acea vreme că nu crede acest lucru și că Andreea Esca făcea propagandă pentru virus. Prezentatoarea a povestit cum efortul medicilor a contat foarte mult și astfel, cei trei au fost testați negativ ulterior.

”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3.” a declarat Andreea Esca.

Andreea Esca a afirmat că simptomele au apărut abia la 5 zile și că era uimită de faptul că rezultatul a ieșit negativ.

”La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Dar eram hotărâtă, bineînțeles, și conform protocoalelor și, pentru că așa gândeam că este bine, după 7-8 zile să refac oricum testul, să vedem ce se întâmplă, dacă nu cumva se pozitivează între timp, pentru că ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv.”, a mai adăugat Andreea Esca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI