Ce a pățit Andreea Esca după ieșirea din spital. ”Oamenii au reacții foarte ciudate”

Cristian Cojocaru 05.02.2021, 17:52
Ce a pățit Andreea Esca după ieșirea din spital. ”Oamenii au reacții foarte ciudate”

În urmă cu ceva vreme, Andreea Esca era acuzată că ar fi mințit în legătură cu infectarea cu Covid-19, din dorința de a face propagandă. Totuși Andreea Esca a hotărât să combată acele declarații, mărturisind detalii despre cum s-a petrecut totul dar și despre ieșirea din spital.

Cum s-au petrecut lucrurile pentru Andreea Esca la ieșirea din spital

Cunoscuta prezentatoare afirma în urmă cu ceva vreme că a fost contactat Covid-19. În acele timpuri, mai mulți contestau această afirmație, printre care și Dan Bittman. Cântărețul a lansat un atac la adresa Andreei Esca spunând că s-a făcut propagandă prin intermediul persoanelor publice prin acest virus.

„Cu Andreea Esca, cu care, repet, sper să mai fie amica mea, eu am avut o singură întrebare pe care mi-am pus-o. Atâta vreme cât Andreea Esca este pionul principal al PRO TV, atâta vreme cât toată redacția de știri gravitează în jurul ei, de la portar, până la director, deci toată lumea intră în contact cu ea.În momentul în care Esca a susținut că are Covid și s-a izolat, păi trebuia să se închidă postul, toți trebuiau să intre în izolare. Ori, asta nu s-a întâmplat.

Nu le doresc răul, dar sunt lucruri care se bat cap în cap. Legea este din păcate aplicată numai unora. S-a făcut propagandă prin intermediul persoanelor publice pentru acest virus. Se căutau sportivi, oameni de marcă, artiști, cântăreți. Unii au reacționat mai bine, alții, nu. Cu toții suntem datori cu o moarte. Să nu uitați asta!”, a declarat Dan Bittman la vremea aceea pentru Impact.ro.

De la acele critici ale solistului trupei Holograf, Andreea Esca a hotărât că este momentul să îi contrazică pe cei care au acuzat-o că a mințit
De la acele critici ale solistului trupei Holograf, Andreea Esca a hotărât că este momentul să îi contrazică pe cei care au acuzat-o că a mințit

Prezentatoarea TV a venit cu o declarație

De la acele critici ale solistului trupei Holograf, Andreea Esca a hotărât că este momentul să îi contrazică pe cei care au acuzat-o că a mințit. Prezentatoarea TV a menționat că a fost testată pozitiv atât ea cât și soțul ei, inclusiv Alexia Eram și Aris Eram. Criticile la adresa Andreei Esca au apărut atât pe rețelele de socializare din partea oamenilor cât și din partea mai multor persoane din show-biz.

„Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm.

În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. pe cei cu hate-ul). Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook. Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia“, a declarat Esca, în emisiunea lui Mihai Petre, de pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI