Secretul Monicăi Anghel pentru o siluetă impecabilă la 49 de ani

Ioana Bucur 14.12.2020, 18:13
Secretul Monicăi Anghel pentru o siluetă impecabilă la 49 de ani

Monica Anghel a trecut printr-o transformare uimitoare. Nu, nu este vorba despre vreun persoanj interpretat pe scena show-ului „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, ci despre cele peste 25 de kilograme de care a scăpat, fără să apeleze la operații sau diete drastice. Astăzi, la 49 de ani, vedeta este într-o formă de zile mari! Acesta este secretul Monicăi Anghel pentru o siluetă impecabilă.

Cum să ai o siluetă impecabilă, la 49 de ani? Secretul Monicăi Anghel

Monica Anghel este un exemplu de determinare pentru oricine are probleme cu greutatea. Artista, una dintre cele mai cunoscute voci din România, este de nerecunoscut, dacă ne uităm la fotografii mai vechi, făcute înainte să slăbească mai bine de 25 de kilograme. Mai mult, a reușit să își mențină greutatea, după încheierea regimului alimentar. Care este secretul Monicăi Anghel:

„Am grijă ce mănânc, cât mănânc, să am trei mese principale și trei gustări. Eu așa am reușit să slăbesc. (…) Sunt momente când vrei să bei un paar de vin sau bere. Dacă bei o bere, nu mai bei a doua, a treia, a cincea zi…Din păcate, nu am mai făcut sport, să merg la sală, dar încerc să-mi fac programul în așa fel încât să-l târăsc și pe Aviv (n.r. – fiul artistei) după mine și măcar să facem 10.000 de pași pe zi. Am grijă ce mănânc, cu mici excepții, mici derapaje”, a dezvăluit Monica Anghel, la Antena 1.

Secretul Monicai Anghel pentru o silueta impecabila la 49 de ani
Secretul Monică Anghel pentru o siluetă de invidiat a fost alimentația. Foto: Facebook

Monica Anghel a slăbit 25 de kilograme, fără să se înfometeze

 

La momentul respectiv, se zvonea că, pentru a slăbi, Monica Anghel ar fi recurs la o operație de micșorare a stomacului, teorie infirmată chiar de vedetă. Artista a dezvăluit, în 2018, că a reușit să slăbească cu ajutorul unui nutritionist și unui regim alimentar corect structurat. Artista a precizat că se confrunta, de ani buni, cu mai mute probleme medicale.

„Erau probleme mai vechi, de 10 ani de zile. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trece… Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am operat stomacul, este întreg, sănătos, bine mersi. (…) Am învățat acum că slăbești dacă mănânci. Important e ce mănânci. Mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Am făcut un set de analize, am mers la nutriționist… Mă simt foarte bine”, a declarat ea la emisiunea Star Matinal de Weekend de pe Antena Stars.

Secretul Monicăi Anghel pentru o siluetă de invidiat a fost alimentația. Artista a dezvăluit și care au fost alimentele pe care le-a inclus în dietă, în timpul regimului alimentar:

„Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a explicat, în 2018, Monica Anghel.

În finala „Te cunosc de undeva!”, alături de Marcel Pavel

 

După ce a făcut senzație în show-ul transformărilor, când a făcut echipă cu fratele ei, Monica Anghel a urcat din nou pe scena „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, în sezonul cu numărul 15. De data aceasta, partener de competiție i-a fost Marcel Pavel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI