Marcel Pavel, mărturisiri incredibile după ce a fost la un pas de moarte. Ce le răspunde celor care l-au acuzat că a primit bani

Andrei Cezar 14.07.2020, 09:50

Declarații incredibile ale lui Marcel Pavel despre lupta contra coronavirusului. El a povestit prin ce calvar a trecut după ce a contactat virusul și le-a răspuns celor care l-au acuzat că ar fi primit bani pentru a se declara infectat cu COVID-19.

Marcel Pavel, mărturisiri incredibile după ce a fost la un pas de moarte

Cântărețul a ieșit din spital de câteva zile, iar acum a declarat că starea sa de sănătate este ceva mai bună. În interviul acordat jurnalistului Mihai Gâdea, el a făcut dezvăluiri incredibile despre lupta pe care a dus-o contra virusului ucigaș.

“Acum e ceva mai bine, relativ mai bine. Dar atunci a fost cumplit, la un pas de moarte. Nu am o stare emoțională extraordinară acum – în spital am avut-o foarte echilibrată, de neexplicat. Am avut o liniște foarte-foarte mare. Poate că acest lucru mi l-a inspirat și personalul spitalului. Am rămas cu tensiune și eu nu sunt hipertensiv. Și am descoperit că am ieșit cu tensiune 18. Bine, cu medicație a scăzut la 17.”, a spus Marcel Pavel pentru Antena 3.

Artistul s-a arătat extrem de dezamăgit de cei care l-au acuzat că ar fi primit bani pentru a fi declarat infectat cu COVID-19.

”Am un regret, dacă îmi permiți: eu îmi iubesc țara foarte mult, îmi iubesc poporul, sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă, nu mi-aș trăda țara pentru nimic în lume. Îmi pare rău că o parte a românilor mei au avut un comportament foarte urât și nepotrivit față de mine, scriind pe rețele de socializare tot felul de minciuni.

Poate vă gândiți, dragilor, că eu am o familie, am copii. Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu am nevoie. Și chiar dacă aveam. nu o făceam. Mai gândiți-vă și la respectul pe care trebuie să-l aveți față de o persoană. Înlocuiți veninul acesta cu miere – că e mai bine. Dacă vom înclocui veninul acesta cu miere, vom face o țară superbă, nu ne va egala nimeni, dar răutatea să știți că ne face să ne pierdem mințile”, a mai spus cântărețul.

Marcel Pavel, mărturisiri incredibile după ce a fost la un pas de moarte. Ce le răspunde celor care l-au acuzat că a primit bani
Marcel Pavel, mărturisiri incredibile după ce a fost la un pas de moarte. Ce le răspunde celor care l-au acuzat că a primit bani

Pacientul 0 de la ”Te cunosc de undeva” nu a fost Marcel Pavel

Artistul a povestit că primele simptome s-au manifestat după filmările la emisiunea de pe Antena 1.

”În platoul de filmare, fiind lumini și tot felul de aparaturi erau 40 de grade, cel puțin. Cu perucă pe cap, transformat în personaje, stăteam 11 ore acolo, a fost suficient să cedeze organismul pentru că nu se mai apăra, eu fiind foarte obosit, dormind doar două-trei ore pe noapte. Imunitatea mi-a scăzut, a fost șocul acela termic.

S-a instalat prima oară la sinusuri, dar din ce cauză – noi aveam o cameră de relaxare unde și mâncam. Erau 17 grade acolo, funcționa un aer condiționat, iar ceilalți nu aveau nicio treabă cu asta. Cel puțin Monica Anghel.. tanc. Nu a avut nicio treabă. Romică Țociu la fel, Vârciu la fel – nu s-a manifestat la niciunul de acolo.

Numai că ce a fost pentru mine grav e că eu cred că luasem înainte cu o zi sau chiar în ziua aceea, că tu știi persoana de acolo care ne-ar fi infectat. Este o colegă de-a noastră care și ea a suferit”, a povestit Marcel Pavel.