Secretul din viața lui Petre Roman a ieșit la iveală. Motivul pentru care Oana Roman nu a vorbit cu el ani de zile

Anca Manolica 30.01.2023, 16:05
Secretul din viața lui Petre Roman a ieșit la iveală. Motivul pentru care Oana Roman nu a vorbit cu el ani de zile

Oana Roman este cunoscută pentru faptul că le împărtășește fanilor săi din mediul online tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Așadar, cei care o iubesc și o apreciază pentru sinceritatea sa, este posibil să știe motivul pentru vedeta nu a vorbit ani de zile cu tatăl său. Ce traume are din copilărie partenera lui Marius Elisei. Ce îi făcea tatăl său.

Cum o pedepsea Petre Roman pe fiica lui

Acum este o femeie puternică, stăpână pe sine, cu o mare experiență în spate. Nu același lucru se putea spune și în urmă cu mai mulți ani, atunci când Oana Roman a trecut prin mai multe episoade urâte cu tatăl său.

Pe vremea când era doar un copil, partenera de viață a lui Marius Elisei a primit multe „corecții” dure din partea lui Petre Roman. Acesta se pare că o lovea fără milă, spre disperarea Mioarei Roman, care era neputincioasă în astfel de situații. Bărbatul avea pretenția ca fiica lui să fie un om cel puțin la fel de disciplinat ca el.

Oana și Petre Roman nu și-au vorbit ani de zile
Oana și Petre Roman nu și-au vorbit ani de zile

„Tata a fost un tată dur”

Cu toate că anii au trecut, Oana nu a uitat de aceste episoade din copilărie, în care încasa bătăi strașnice de la cel care îi era părinte. Din acest motiv, cei doi nu s-au putut apropia niciodată prea mult, iar bruneta a avut ani de zile în care nu a vorbit deloc cu el.

Deși cu fostul premier ea a avut o relație rece, nu același lucru se poate spune și despre cea mama ei, Mioara Roman. Cele două sunt extrem de apropiate chiar și acum, iar de când femeia a început să aibă anumite probleme de sănătate, Oana i-a fost sprijin necondiționat și ajutat-o cu tot ce a avut nevoie.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa.

Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa.

Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani.

De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, povestea Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...