Secretul de frumusețe al Monicăi Bârlădeanu. Ritualul de la care nu se abate noapte de noapte

Anca Manolica 09.02.2023, 10:25

Monica Bârlădeanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. În vârstă de 44 de ani, aceasta afișează un trup pe care multe reprezentate ale sexului frumos îl invidiază. Cu toate acestea, dincolo de trăsăturile cu care a înzestrat-o Mama Natură, actrița apelează și la anumite ritualuri de înfrumusețare care să o ajute să arate ca la 20 de ani. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Secretul de frumusețe al Monicăi Bârlădeanu

Fără îndoială, actrița Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Nu are nicio operație estetică, iar la cei 44 de ani pe care îi are arată ca o tânără de 20. Superba vedetă a mărturisit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că, deși are o genă bună moștenită de la mama ei, ea a respectat dintotdeauna și anumite ritualuri de întreținere.

Vedeta nu a apelat niciodată la intervenții estetice și nici nu are de gând să o facă. Pentru a arăta impecabil, ea are o rutină de la care nu se abate. Și, deși am crede că optează pentru cele mai scumpe tratamente de înfrumusețare, ei bine, prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că cele mai multe dintre „operațiuni” le face singură, acasă.

Monica Bârlădeanu
Monica Bârlădeanu

Ce ritual respectă cu strictețe

Pentru actriță, timpul alocat rutinei de skincare este esențial, astfel că nu se abate de la acesta niciodată. Recunoaște, însă, că apelează, în fiecare lună, la o stimulare cu laser sau cu infraroșu, intervenție non-invazivă.

„În ceea ce privește îngrijirea pielii, mă bazez destul de mult pe timpul acasă, în special pe timpul în care răspund la emailuri. Atunci se întâmplă toate: masca numărul 1, masca numărul 2, masca numărul 3, ser, stau să intre o cremă mai emolientă sau fac ocluzie eventual cu o folie de plastic ca să intre mai multă cremă în piele, ăla e ritualul meu.

Îl împletesc întotdeauna cu o altă activitate, pentru că nu pot să stau așa pur și simplu, nu e pierdere de timp, dar simt nevoia să fac cel puțin două lucruri în același timp. Și e foarte adevărat că mă bazez destul de mult, cel puțin o dată pe lună, pe o stimulare cu laser sau cu infraroșu. Cel puțin o femeie de vârsta mea are nevoie și de o stimulare în profunzime”, a spus Monica Bârlădeanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Monica Bârlădeanu, dezvăluiri despre cum făcea bani în adolescență. „Mi-am pus șosete în sutien”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...