Secretul bine păzit al lui Alexandru Arșinel. Ce a făcut actorul la mare

Madlen Moraru 04.06.2020, 10:27

Alexandru Arșinel are un secret foarte bine păzit. Nu foarte mulți dintre fanii actorului de legendă au habar de un asemenea detaliu. Mai mult, este vorba și despre o investiție făcută de către vedetă, despre care nu ar vrea să se știe foarte multe.

Secretul bine păzit al lui Alexandru Arșinel

Potrivit celor de la ciao.ro, Alexandru Arșinel are o casă pe litoral păzită mai bine ca o fortăreață. De asemenea, este vorba despre o vilă pe care actorul de 81 de ani o deține în 2 Mai, la malul mării. Cunoscutul actor de legendă, care a impresionat generații întregi de români, prin rolurile sale, a investit o sumă deloc demnă de neglijat pentru a avea parte de confortul dorit.

Secretul bine păzit al lui Alexandru Arșinel. Ce a făcut actorul la mare
Alexandru Arșinel și-a transformat vila de pe litoral într-o adevărată „fortăreață”

Alexandru Arșinel a împlinit memorabila vârstă chiar în această joi, pe 4 iunie. Acesta a făcut o investiție foarte mare pentru imobilul său localizat pe litoral. S-a aflat și că a plătit foarte mulți bani pentru a putea să-și securizeze casa. Cu echipamentul de supraveghere necesar, cunoscutul actor pare să se simtă mai în siguranță ca oricând. Mulți dintre vecini s-au întrebat însă ce deține acesta în interior de are nevoie să se știe mereu păzit.

Alexandru Arșinel s-a făcut remarcat o viață pe scenă, iar la bătrânețe pare să fie asigurat din mai multe puncte de vedere. Atât el, cât și soția acestuia, Marilena Arșinel, au o vilă la malul mării, în satul 2 Mai, situat în comuna Limanu. Este o stațiune frecventată în fiecare an de foarte mulți turiști care preferă vacanțe ceva mai liniștite. De aceea locația pare să fi fost și una pe placul actorului de legendă, penru că a investit sume considerabile. La începutul lunii aprilie era cunoscut că actorul care suferă de câteva boli a luat foarte în serios regulile impuse de pandemie.

Ce a făcut marele actor pe litoral?

Alexandru Arșinel a fost ținta hoților cu câțiva ani în urmă. Motiv pentru care a dorit să își știe locuința din 2 Mai în siguranță. De aceea, a instalat o serie de camere de filmat, dar și obloane pe ferestre. De câțiva ani acesta nu își mai vizitează vara nici locuința de pe litoral. În trecut o prefera mai mult pe cea deținută în Sinaia, unde mergea să se relaxeze cu soția. Totuși, pe timpul sezonului estival, vila este ocupată de copiii și nepoții actorului.

Urmăriți Impact.ro și pe