VIDEO EXCLUSIV

Secretul Alexandrei Velniciuc pentru o siluetă perfectă: „Să mănânci cât de mult vrei, asta e, să nu fii frustrat!” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 05.10.2022, 17:59
Secretul Alexandrei Velniciuc pentru o siluetă perfectă: „Să mănânci cât de mult vrei, asta e, să nu fii frustrat!” VIDEO EXCLUSIV

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Cei doi se înțeleg bine, sunt împreună de mai bine de 20 de ani, chiar dacă nu sunt căsătoriți și nici nu au devenit părinți. Actrița susține că s-a bucurat de fiecare etapă din viața ei și că nu și-a făcut niciodată planul, preferând să lase viața să o surprindă.

“Nu, eu nu am avut un vis la care am renunțat”

Alexandra Velniciuc se numără printre cele mai bune actrițe și poate fi văzută în multe piese la Teatrul Elisabeta și la Teatrul Ion Creangă. Deși este o femeie de carieră, actrița a încercat să păstreze un echilibru între profesie și familie. A amânat sau a renunțat la visul de a deveni mamă?

“Nu, eu nu am avut un vis la care am renunțat, nu am amânat nimic, pur și simplu viața mi-a luat-o înainte. Nu simt că am pierdut nimic, nu simt că aș fi câștigat nimic, mi-e foarte bine așa cum sunt, aș fi putut să-l fac (n.r . copilul), pot să-l fac în continuare, nu îmi pun problema așa. Nu sunt un om care să-și planifice viața, în sensul că anul acesta fac copil, anul viitor mă duc la Oscar și după aceea îl și câștig, nu sunt genul acesta de om.

Mi-am trăit viața, m-am bucurat de ea cu fiecare etapă prin care am trecut și nu am nicio problemă, nici că e, nici că nu e. Sunt foarte relaxată, nu știu de ce alții în jurul meu sunt mai crispați la acest subiect, mie îmi e foarte bine”, a declarat, pentru Impact.ro, Alexandra Velniciuc.

Deși Șerban Puiu a lăsat de înțeles într-un podcast că Alexandra și-ar fi dorit copil, actrița a precizat că este împăcată cu situația.

“Cred că există un timing, pe care dacă îl ratezi, aia e. Dar nu am făcut niciodată o presiune pe chestia asta. Nu. Dacă nu a fost să fie, nu e nicio problemă”, a spus, pentru Impact.ro, Velniciuc.

De ce nu și-a mărit Alexandra Velniciuc familia: “Cred că există un timing, pe care dacă îl ratezi, aia e”/ EXCLUSIV VIDEO
Alexandra Velniciuc si Serban Puiu

Cum își menține Alexandra Velniciuc silueta de invidiat

Alexandra Velniciuc a reușit, de-a lungul timpului, să își păstreze formele intacte. Pe de o parte este gena, pe de altă preocuparea ei constantă de a menține un echilibru. Și, indiferent de cum arată agenda într-o zi, pe lista de priorități este trecut și sportul.

“Să mănânci cât de mult vrei, asta e, să nu fii frustrat! Să mănânci dacă îți face plăcere, dar să ai măsură și să știi să le dozezi. Dacă într-o zi mănânci mult, a doua zi mănânci mai puțin. Fac și multă mișcare, e adevărat și m-a ajutat Dumnezeu, ăsta e de fapt secretul, dar nu mă abțin de la nimic”, ne-a mărturisit ea.

Actrița arde calorii atât la sală, cât și în aer liber.

“Am alergat o perioadă în parc, până când mi-am dat seama că nu îmi face bine la coloană și la genunchi. Mă duc la sală unde merg în pantă și acum, mai nou, când pot, mă puteți vedea în parc că zic: “Pardon, pardon!” că eu am marșul meu și trebuie să îmi fac loc printre cei care se plimbă”, ne-a povestit ea amuzată.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe