Secretele serialului Clanul, sezonul 2. Cum filmează Anghel Damian scenele dure cu explozii

Badea Violeta 20.02.2023, 13:28

Clanul se bucură de un succes răsunător. Difuzat la Pro TV, acesta a devenit, în scurt timp, unul dintre cele mai urmărite și îndrăgite producții românești din ultimii ani. Și tu ești fan al serialului? Citește acest articol ca să-ți faci o idee cu ce se întâmplă în timpul filmărilor unei scene dure cu explozii!

Cum se filmează scenele dure cu explozii? Anghel Damian a dezvăluit totul

Serialul Clanul a avut premiera pe data de 19 septembrie 2022, la Pro TV. Într-un timp record, producția românească a reușit să cucerească inimile telespectatorilor și a oferit numeroase momente de suspans.

Actori extrem de cunoscuți de la noi din țară au acceptat să facă parte din proiect și au făcut ca serialul să fie unul foarte apreciat în rândul românilor.

Acum, telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură sezonul 2 și sunt atenți la fiecare detaliu. De curând, Anghel Damian, regizorul producției, a oferit câteva detalii din culise. Iată câți oameni muncesc, de fapt, la serial.

„Cu producție și post-producție, adică inclusiv cu echipa de montaj-sunet, cred că suntem undeva pe la 140 de oameni. E o echipă extraordinară.

În toate departamentele sunt profesioniști și niște oameni care iubesc foarte mult proiectul. Și când iubesc proiectul, se simte. Se vede, în detaliu, când oamenii lucrează la proiectul respectiv”, a declarat iubitul lui Theo Rose pentru Cick!.

Citește și Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian. Ce se întâmplă, de fapt, în culisele serialului „Clanul”. „Te simți în siguranță”!

Anghel Damian
Anghel Damian

„Am folosit o mașină adevărată”

Totodată, tânărul regizor a dezvăluit și cum s-a filmat scena exploziei mașinii lui Tătuțu. Anghel Damian a precizat că s-a folosit o mașină reală.

„Am folosit o mașină adevărată, un model mai vechi de BMW. Era o caroserie. Și am folosit atât efecte speciale din post-producție, cât și efecte speciale cu un soi de flamă și un fel de pseudo-explozie.

Se pun niște declanșatoare de foc și fum sub mașină și alea îți dau un efect pe care, după aia, îl poți prelucra în post-producție”, a mai spus Anghel Damian, potrivit aceleiași surse.

Citește și Câte sute de mii de euro costă un episod din Clanul. Ce buget are Anghel Damian, s-au aflat cifrele reale VIDEO!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...