FOTO EXCLUSIV

Se vaită că o duce rău cu banii, dar conduce maşini de sute de mii de euro. Incredibil cum a fost surprinsă soţia unui cunoscut cântăreţ din România. FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea, George Capoeanu 26.05.2021, 13:46

Soția unui cunoscut cântăreț din România a fost surprinsă recent prin oraș, conducând mașini de sute de mii de euro, în ciuda faptului că artistul se vaită adesea că o duce rău cu banii. Acesta este unul dintre numele importante din muzica românească și, în ciuda notorietății și calităților sale vocale, susține că pandemia și deciziile neinspirate în plan financiar l-au afectat serios. Totuși, partenera sa de viață pare să se bucure de perioada în care banii nu erau o problemă și se afișează la volanul unor bolizi.

Surprinsă conducând mașini scumpe, deși partenerul se vaită de bani. Soția unui cunoscut cântăreț din România, la volan, prin București

Pandemia de coronavirus a afectat serios lumea artistică prin prisma măsurilor restrictive impuse de autorități. Astfel, având concertele și evenimentele suspendate, mulți artiști s-au confruntat cu probleme financiare. Un astfel de caz este și cel al unui cunoscut cântăreț din România, care în aparență nu pare să aibă probleme financiare atât de grave precum afirmă, de vreme ce soția sa conduce mașini scumpe pe străzile din București. Violeta Pavel, partenera de viață a lui Marcel Pavel de mai bine de 27 de ani, a fost surprinsă de reporterii impact.ro la volanul unor mașini de sute de mii de euro.

Fosta balerină din cadrul Teatrului Balşoi din Moscova face totuși economie. Violeta se confruntă cu viciul fumatului, însă preferă să renunțe la ieșirile la terasă și se mulțumește cu o pauză de țigară și cafea lângă mașina de lux pe care o conduce. Soția lui Marcel Pavel a fost surprinsă în fața teraselor de fițe din zona Floreasca, din Capitală, după ce a parcat un superb Audi Q7, dăruit cadou de către artist. Cei doi pare să fie fani ai mărcii, de vreme ce și Marcel conduce tot un Audi Q7, însă negru. Reporterii impact.ro au observat ulterior că soția artistului a plecat spre vila de lux din nordul Bucureștiului, unde locuiesc împreună.

Soția unui cunoscut cântăreț din România conduce mașini de sute de mii de euro
Marcel și Violeta Pavel alături de fiica lor

Cine este, de fapt, Violeta Pavel, soția celebrului cântăreț

Marcel Pavel și soția sa, Violeta, formează un cuplu extrem de sudat de mai bine de 27 de ani, însă discreția celor doi a făcut ca fanii să nu cunoască foarte multe detalii despre familia celor doi. Mai tânăra parteneră a cântărețului este de fapt de origine din Rusia și a activat o bună perioadă ca balerină. Astfel a și reușit să îl cunoască pe soțul său, după ce în anul 1992 venea în România pentru prima oară. După o perioadă de patru luni de întâlniri și discuții, cei doi au decis să rămână împreună.

La un moment dat am plecat în Rusia, iar Marcel mă suna zilnic să mă întrebe dacă mă întorc. În cele din urmă, m-a convins şi de atunci a început viaţa mea aici. Iniţial, părinţii mei s-au supărat, le-a fost greu că am plecat aşa departe de ţară, dar apoi au devenit înţelegători. Au avut încredere în mine şi m-au lasat să-mi aleg destinul, povesteşte Violeta.

Pe numele său de fată Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel arată excepțional în ciuda vârstei din buletin și a celor trei nașteri. Cuplul se bucură de prezența a trei copii în familie, doi băieți, Sasha (17 ani) și Richard (20 de ani), amândoi interesați de o carieră în muzică și o fetiță, de şase ani, care a primit numele Ioana Iuvenalia.

Soția unui cunoscut cântăreț din România conduce mașini de sute de mii de euro
Cuplul format de Marcel Pavel cu soția sa, alături de cei doi fii

Marcel Pavel se vaită de bani. Care este situația financiară a artistului

Lipsa concertelor s-a resimțit drastic în buzunarul lui Marcel Pavel, care recunoștea în urmă cu câteva luni că se confruntă cu probleme financiare. Se pare că artistul ar fi încercat să facă unele afaceri în imobiliare, însă deciziile sale au fost neinspirate. În plus, pandemia i-a pus capac și astfel cântărețul recunoaște că a ajuns la fundul sacului.

Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară!, a declarat Marcel Pavel, la „Xtra Night Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe