Ce avere are Marcel Pavel. ”Dacă mă nășteam în altă țară, aveam avion la scară”

Iancu Andreea 02.07.2020, 08:28

Marcel Pavel a trecut prin momente dificile zilele acestea. Artistul a fost depistat cu COVID-19, la care s-a alăturat și o dublă pneumonie. Astfel, cântărețul a fost internat la Spitalul „Matei Balș”, de unde s-a și externat între timp. Totuși, problemele lui Marcel nu se rezumă doar la sănătate. Una dintre cele mai bune voci masculine din România are dificultăți financiare.

Pandemia i-a afectat veniturile

La fel ca și pe restul artiștilor din țară, pandemia de coronavirus a dus la afectarea dramatică a veniturilor. Concerte și petreceri private anulate au însemnat lipsa unei surse financiare. Astfel, mulți artiști, nu doar cântăreți, ci și actori, se plâng că au rămas fără bani. Este și cazul lui Marcel Pavel, care susține că el era singurul membru care întreținea familia.

Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă… Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați, a declarat Marcel Pavel într-o emisiune moderată de Cristi Brancu.

„Cea mai mare avere sunt familia şi copiii mei!”

Averea lui Marcel Pavel

Pe de altă parte, din punct de vedere financiar, artistul nu este tocmai sărac. Astfel, potrivit unui material realizat de click.ro în urmă cu ceva timp, Marcel Pavel deține o avere frumușică.

Din păcate sau din nefericire, deţin doar o casă din 2001, 4 hectare de teren agricol şi două maşini achiziţionate acum 10 ani. Una dintre ele este cumpărată la mâna a doua, iar cealaltă, tot de 10 ani este înregistrată pe firmă şi achiziţionată în leasing, achitată pe parcursul a 5 ani; are bancheta din spate roasă de vreme. Nu-mi permit să schimb maşina, dar măcar bancheta… Casa e cumpărată cu ajutorul socrilor. Am vândut şi un apartament şi aşa am avut pentru casă, a declarat Marcel Pavel pentru Click.

Totuși, ținând cont de faptul că este un artist important pe scena românească, Marcel Pavel ar fi putut câștiga mai bine. După cum chiar el menționează, ghinionul îl reprezintă traiul în România.

Cea mai mare avere sunt familia şi copiii mei! Nu am Rolls-Royce, nici avion şi nici milioane de euro în cont, cu toate că un artist de talia mea, dacă ar fi fost într-o altă ţară civilizată, la munca pe care am depus-o de-a lungul anilor şi, de ce nu, la valoarea pe care o am ca artist, ar fi trebuit să am avion la scară, explică Marcel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...