Cristina Neagu, în centrul unui scandal internațional. Căpitanul Muntenegrului: ”Mi-a cerut să le lăsăm să dea două goluri, să meargă la Olimpiadă”

Stan Filon, George Capoeanu 25.03.2021, 19:53
Cristina Neagu, în centrul unui scandal internațional. Căpitanul Muntenegrului: ”Mi-a cerut să le lăsăm să dea două goluri, să meargă la Olimpiadă”

Cristina Neagu este implicată într-un scandal imens! Toată presa vuiește despre ceea ce i-ar fi cerut românca căpitanului naționalei Muntenegrului! Totul a ieșit la iveală după ce Jovanka Radicevic a făcut totul public în timpul unui interviu!

Cristina Neagu se află în centrul unui scandal internațional

Căpitanul naţionalei feminine de handbal a Muntenegrului, Jovanka Radicevic, a acordat un intervu în care a venit cu niște declarații halucinante! Fostă jucătoare la CSM București a susținut că vedeta naționalei de handbal a României i-ar fi cerut un favor uluitor.

Muntenegreanca a spus în fața camerelor de filmat că românca i-ar fi cerut să o lase să marcheze două goluri, pentru ca România să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în locul Norvegiei. Naţionala de handbal feminin a României a învins reprezentativa Muntenegrului, scor 28-25 (15-15), în grupa 3 a turneului preolimpic, dar a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo la golaveraj, după ce în prima partidă a pierdut în fața Norvegiei, scor 24-29.

Cristina Neagu se afla in centrul unui scandal international
Cristina Neagu se afla in centrul unui scandal international

”Cris, nu am mingea”

Cristina Neagu a fost principala marcatoare a României la turneul preolimpic de handbal feminin, cu 12 reuşite, 23 în total, în cele două partide cu Norvegia şi Muntenegru. Ultima partidă a avut o miză uriaşă, după înfrângerea echipei lui Adi Vasile suferită în faţa Norvegiei.

Situația ar fi fost cu totul alta dacă Muntenegru ar fi marcat 25 de goluri, iar România învingea la cinci goluri diferenţă. Ambele ar fi mers la JO de la Tokyo, iar Norvegia ar fi rămas acasă. De altfel, nordicele s-au temut de un blat la ultimul meci de la turneul preolimpic.

România a rămas acasă

“Nu ne-am gândit la calcule. Când româncele au avut avantajul de trei goluri, Neagu a venit lângă mine. Când am marcat golul cu numărul 25, mi-a spus în mai multe rânduri >. I-am spus >. Sunt sigură că dacă situaţia ar fi fost invers, nici ele nu ar fi făcut asta”, a declarat Radicevic pentru reprezentacija.me.

“Neagu a fost pregătită pentru acest turneu. Înaintea startului, româncele au intrat în hotel foarte hotărâte şi ne-au spus că se vor califica. Sincer, m-au deranjat puţin, întrucât au dat impresia că nu mai erau nevoite să joace cu noi. Inclusiv norvegiencele au avut acelaşi comportament. Şi-au căutat inclusiv o cameră în care să sărbătorească. Au arătat că nu ne-au respectat şi că nu ne-au luat în serios. Trebuie să respecţi toate naţionalele”, a mai spus handbalista din Muntenegru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI