Elena Merișoreanu o face praf pe Maria Dragomiroiu. A dezvăluit marele secret: „Să-i fie rușine” (exclusiv)

Nicu Stan 17.03.2021, 19:59
Elena Merișoreanu o face praf pe Maria Dragomiroiu. A dezvăluit marele secret: „Să-i fie rușine” (exclusiv)

Elena Merișoreanu o face praf pe Maria Dragomiroiu. A dezvăluit marele secret al acesteia. Detaliile celui mai nou scandal din showbizz, disponibile în articolul de mai jos.

Cel mai nou scandal din showbiz. Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu

Elena Merișoreanu a făcut-o praf pe cântăreața Maria Dragomiroiu. Elena Merișoreanu a dezvăluit că a primit-o în locuința ei pe Maria Dragomiroiu după ce aceasta divorțase și că aceasta i-a luat bărbatul unei alte femei.

După ce Maria Dragomiroiu a declarat că Elena Merișoreanu este o ”artistă mincinoasă, invidioasă și răutacioasă”, după ce ar fi râs de ea că se vaită că are pensia mică, aceasta a trecut la contraatac.

Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu
Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a furat bărbatul unei femei cu copil

Pe Maria Dragomiroiu am primit-o în casă, după divorț. Apoi, ea a luat bărbatul altei femei, cu care avea și copil. Eu am o căsătorie solidă, sunt cu același bărbat de când m-am măritat. Actualul soț al Mariei este impresar si este și normal să îi dea spectacole. Eu am muncit de mică, de când mă știu”, a spus Elena Merișoreanu.

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu sunt protagonistele celui mai nou scandal din showbiz. Scandalul mocnește de doi ani, de când Maria Dragomiroiu a susținut public că, după 40 de ani de muncă, are o pensie mică, de doar 1.200 de lei. Atunci, Elena Merișoreanu a menționat că nu e cazul să se plângă de pensia mică, pentru că are sute de concerte de unde ia sume mari de bani.

Maria Dragomiroiu se vaită că are pensia mică

Maria Dragomiroiu este o solistă cunoscută, este plină de bani! Ea nu a fost angajată decât puțin timp, prin tinerețe, undeva la Scornicești, cum să aibă pensie?! Să zică merci că are și atât (n.r. 1200 lei). Dar să vii tu să te vaiți că ai pensie mică, când tu îți arăți ce bogății ai pe acasă. Vile, terenuri vândute, o casă la Vâlcea. Nu e suficient că faci reclamă Farmacia Inimii?! Păi ea se vaită de bani?! Nu-l are pe Dumnezeu în sufletul ei. Să-i fie rușine!”, spunea Elena Merișoreanu.

În urma scandalului izbucnit între cele două cântărețe, emisiunile tv s-au înghesuit să le invite în platou pentru a fi dezvăluite mai multe detalii. Astfel a ajuns Elena Merișoreanu să îi mărturisească Teodorei Trandafir cât de mult a ajutat-o, în tinerețe, pe Maria Dragomiroiu.

Elena Merișoreanu nu știe de ce Maria Dragomiroiu este supărată pe ea

Ea l-a luat pe Bebe de la o nevastă şi un copil. Nu pot să îmi dau seama de la ce a pornit totul. Am văzut pe Facebook ce a scris, presa nu a exagerat cu nimic. Noi ne-am întâlnit şi la filmări, putea să îmi spună. Eu eram însărcinată acum vreo 40 de ani, era superbă, venise să se înscrie la un concurs şi nu primeam decât un cântăreţ din fiecare zonă folclorică. Ea nu a intrat, nu pentru că nu a fost bună, dar era în vogă Maria Cornescu. Poate de acolo a pornit tot.

Maria a plâns la mine în casă, please de acasă cu o cutie şi cu cei doi copii. M-a impresionat atunci, şi acum mi se face pielea de găină. Eu şi soţul meu am sprijinit-o cât am putut. Ea se plânge că are pensia mică, dar îşi arată bogăţia la televizor. Casă, tot ce a făcut”, a povestit Elena Merisoreanu, la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe