Se lansează o colecție de haine, inspirată de cartierul Obor. Cum arată și când va fi disponibilă

Ana Anitoiu 28.10.2020, 15:24
Se lansează o colecție de haine, inspirată de cartierul Obor. Cum arată și când va fi disponibilă

O colecție de haine inspirată de cartierul Obor va fi lansată. Aceasta reprezintă un omagiu adus ”celui mai pestriţ cartier al Bucureştiului” și va fi disponibilă online.

Ce va cuprinde colecția de haine inspirată de cartierul Obor

Colecția de haine inspirată de cartierul Obor cuprinde haine de damă și unisex, precum: cămăşi, bluze, hanorace, jachete, rochii, și pantaloni ”streetwear”, cu design original. Acestea au printuri psihedelice cu scări rulante, verze, tarabe din piaţa Obor şi treptele din faţa centrului comercial.

În alte vremuri, Oborul era loc de promenadă pentru doamne, capete încoronate și preşedinţi americani care veneau în vizită. De exemplu, Richard Nixon şi soţia lui au mâncat struguri în piaţă.

Apoi, pe măsură ce a trecut timpul, popularitatea cartierului Obor a mai scăzut. Astfel, scopul lansării acestei colecții este de a ”repoziţiona cartierul pe harta locurilor cool din oraş”.

Designul acestei colecții colorate inspirate de cartierul Obor este semnat de Tammy Lovin, sub brandul mysimplicated, un brand ce le permite clienților să-şi personalizeze hainele printate digital.

O colectie de haine inspirata de cartierul Obor se va lansa
O colectie de haine inspirata de cartierul Obor se va lansa

Cum a creat Tammy Lovin colecția de haine inspirată din cartierul Obor

Tammy Lovin este designer industrial, cu o linie proprie de haine şi bijuterii. Ea colaborează de multă vreme cu mysimplicated și a avut lucrări expuse la New York.

”Peste cele două mixuri de vechi-tradiţional, piaţa Obor, şi mall-ul Veranda, nou şi modern, am venit cu viziunea mea asupra acestora. Culorile puternice, volumetrii atipice, tipare surprinzătoare care reinterpretează într-un mod contemporan şi purtabil toate elementele menţionate. Practic, print-ul hainelor este un treasure hunt uriaş.

Pozele au fost făcute special pentru această colecţie şi absolut toate elementele pot fi regăsite fizic în cartierul Obor. A fost o provocare să îmbin stilul de design 3D în care activez şi să creez un look final închegat pentru toate piesele care atunci când sunt privite în ansamblu, să fie foarte evident că sunt o colecţie unitară”, a spus Tammy Lovin.

Imaginea colecţiei de haine inspirate din cartierul Obor este Ana Tobor, influencer virtual din România. Această colecție va fi disponibilă exclusiv în magazinul online Veranda Mall, începând cu data de 6 noiembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...