Gafele lui Donald Trump – 13 momente penibile în care a fost implicat președintele american

În urmă cu trei ani, Donal Trump devenea cel mai puternic om al planetei, după ce a câștigat alegerile prezidențiale din America. În scurt timp, acesta a devenit și unul dintre cei mai controversați președinți, în urma nenumăratelor gafe pe care le-a făcut în fața populației. Unele dintre ele au stârnit reacții neașteptate, iar Trump a fost aspru criticat în presa din toată lumea. Iată cele mai penibile momente în care a fost implicat președintele american

Gafele lui Donal Trump

Gafele făcute de Donald Trump sunt memorabile și au ținut prima pagină a ziarelor internaționale. De altfel, acesta a oferit suficiente ocazii, astfel încât să se facă și un bilanț ale acestora. Iată momentele penibile în care a fost pus președintele Americii.

Putem spune că Donal Trump este campion în gesture și expresii care au stârnit amuzamentul celor care l-au urmărit de-alungul timpului. Președitele nu a fost deloc zgârcit în a oferi situații ce cu siguranță au făcut deliciul tuturor.

-mandatul lui Donald Trump a debutat cu cravat lipită de cămașă cu bandă adezivă, marcat de desele lui pufăituri. Se spune că nimeni nu îl poate explica pe acesta.

-Trump a inventat o țară, Nambia, acesta referindu-se la Namibia.

– Donald Trump l-a împins pe premierul Muntenegrului, în cadrul summitului NATO. Gestul lui a venit în urma dorinței de a-și face loc pentru o poză de grup.

– “E preşedinte sau o domnişoară de onoare care se luptă pentru cel mai bun loc ca să prindă buchetul?”, a fost una dintre expresiile acestuia

– După ce şi-a folosit ambele mâini ca să bea dintr-un pahar cu apă, acesta a fost poreclit “preşedintele-căniţă”.

– A întrerupt o conferinţă ca să ia o gură de apă. Reacția lui vine  după ce mulţi şi-au amintit cum, în campanie, Trump a râs copios pe seama unui rival, care făcuse același gest.

Gestul făcut în fața soției sale

-Preşedintele a încercat să-şi ia soţia de mână, dar a fost respins de Malania. Momentul a avut loc în timpul unei vizite în Israel.

-Soția președintelui a folosit un gest similar, pentru a-I aminti acestuoa să țină mâna pe inimă când este intonate imnul.

-Trump i-a mulţumit soției că l-a prezentat mulţimii, cu o strângere bărbătească de mână.

Donald Trump alături de soția lui, Melania

Donald Trump alături de soția lui, Melania

-Strângerea de mână dintre premierul Japoniei și Donald Trump a durat 19 secunde. La final, Shinzo Abe și-a dat ochii peste cap. Cu siguranță nu va uita prea curând acest moment.

– Alţi oficiali s-au luptat să scape din strânsoarea lui Trump. Liderul Franţei pare să fi fost singurul care i-a venit de hac.

-Bâlbele au fost prezente, în cazul lui Trump. Atât în scris cât și în discursuri. “Eu ştiu cuvinte. Ştiu cele mai bune cuvinte”. Mulți au comentat ironic, faptul că acesta a folosit cuvinte înainte ca ele să fie inventate.

Echipa de campanie a lui Trump a comis recent o gafă

Chiar dacă Prima dezbatere cu Joe Biden în vederea alegerilor prezidenţiale de la 3 noiembrie, nici nu a avut loc, echipa de campanie a lui Trump a comis o gafă.

Echipa a trimis un mail, din neatenţie, cu câteva ore înainte de prima întâlnire faţă în faţă cu rivalul său democrat, relatează site-ul de ştiri Politico.

”Am arătat poporului american că mă voi bătea mereu pentru America mai întâi (America First) şi că nu voi înceta niciodată să muncesc pentru a face America măreaţă din nou (Make America Great Again, MAGA)”, scrie el.

”Ştiu că presa «fake news» va scroe doar minciuni despre dezbatere şi despre forţa mişcării noastre”, se mai arată în mesaj, al cărui scop este să adune fonduri.

”Am fost cu adevărat dezamăgit să văd că aţi ales să nu acţionaţi pentru a face din ziua de azi cea mai bună zi de strângere de fonduri”, adaugă Donald Trump în acest e-mail.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI