Cătălin Botezatu: „Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații”. Ce a ieșit la iveală despre relațiile designerului

Diana Radu 25.06.2020, 14:26

Cătălin Botezatu a vorbit în cadrul celui mai recent interviu acordat despre relațiile sale. De-a lungul timpului s-a tot spus că designerul ar fi atras de bărbați, însă acum acesta dă cărțile pe față. Cum stă Botezatu cu dragostea în această perioadă?

Cătălin Botezatu: „Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații”

Designerul a declarat că are parte de complimente și aprecieri nu doar din parte femeilor, ci și din partea bărbaților, lucru care îl onorează. Însă, recunoaște că deși a încercat o mulțime de „prostii” în viața amoroasă, nu a depășit complet bariera.

„Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual…. Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Viva.

catalin botezatu, relatiile designerului, femei, barbati
Cătălin Botezatu: „Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații”

Cât despre starea sa amoroasă, Bote spune că nu se află într-o relație stabilă, pentru că nu are timp. Designerul este de părere că o relație sau o căsnicie înseamnă responsabilitate și mult timp investit.

„A fost pandemie… Vrei să spun adevărul? Nu am o relație stabilă și atunci mi-e frică! Nu am pentru că nu vreau. O relație stabilă, o căsnicie, înseamnă multă responsabilitate. Și nu am timp. Muncesc de dimineață până seara”, a dezvăluit Cătălin Botezatu pentru o emisiune tv.

Însă, designerul spune că în ciuda faptului că nu are o familie sau o relație se simte bine și se dedică afacerilor sale. În plus, după problemele de sănătate prin care a trecut, acesta consideră că acum trebuie să aibă în primul rând grijă de el.

„Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine”, a mai spus Bote.

Urmăriți Impact.ro și pe