Se întâmplă la 22 de ani de la moartea Prințesei Diana! Gestul impresionant pe care îl va face Meghan Markle

Ioana Nechifor 26.08.2019, 14:27
Se întâmplă la 22 de ani de la moartea Prințesei Diana! Gestul impresionant pe care îl va face Meghan Markle

Se împlinesc 22 de ani de la moartea Prințesei Diana, supranumită Prințesa Inimilor, prilej cu care Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, plănuiesc să marcheze acest eveniment. Cei doi vor merge într-un pelerinaj emoțional în locul în care a fost înmormântată Lady Di, loc la care doar apropiații au acces.

Ce a rugat-o Prințul Harry pe soția sa, Meghan Markle

Pe 31 august, se împlinesc 22 de ani de la moartea Prințesei Diana, motiv pentru care Prințul Harry și-a rugat soția, pe fosta actriță Meghan Markle, să meargă la mormântul mamei sale.

„Harry vrea ca Meghan să vadă locul de odihnă al mamei sale”, se arată în informațiile apărute în presa străină.

Mormântul Prințesei Diana se află pe o insulă privată de pe Althorp, unde se poate ajunge doar cu barca. Deși, anual, se strâng numeroși vizitatori la Althorp House pentru a o comemora pe Prințesa Inimilor, ei nu au acces la locul în care aceasta a fost îngropată.

În urma rugăminții făcute de Prințul Harry, Meghan ar urma să meargă pentru prima dată la mormântul Prințesei Diana.

Am auzit că Ducesa de Sussex urmează să viziteze pentru prima dată locul de veci al familiei Dianei din Northamptonshire.

Ea și Harry sunt așteptaţi să-l aducă pe bebelușul Archie în călătoria care urmează să aibă loc în jurul datei în care va fi comemorată Prințesa de Wales, pe 31 august”, a declarat o sursă din apropierea familiei regale, potrivit Daily Mail.

22 de ani de la moartea Prințesei Diana
22 de ani de la moartea Prințesei Diana

Ce s-a întâmplat la mormântul Prințesei Diana

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, a mărturisit într-un interviu că în ultimele două decenii au existat patru tentative ale hoților de a profana cripta funerară a Prințesei.

El a mai explicat că decizia ca sora sa să fie înmormântată pe insula Althorp a fost luată pentru a se proteja intimitatea locului în care se află înmormântată Prințesa Inimilor.

„Au existat patru tentative de profanare a criptei sale în ultimii 20 de ani. Sunt foarte bucuros că am putut să le dejucăm pe toate”, spunea Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, într-un interviu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe