Decizia lui Meghan Markle, care va supăra familia regală a Marii Britanii: „Trebuie să fii în pielea lui Harry, ca să înțelegi”

Meghan Markle vrea să ia o decizie care-i nemulțumește pe oamenii care n-ar trebui să fie interesați de viața ei

Meghan Markle, soția prințului Harry și ducesă de Sussex, are în plan luarea unei decizii care ar putea să supere familia regală. Cel puțin, pe regină, care este aproape exagerat de severă când vine vorba de respectarea etichetei regale. Cu toate că nu ar trebui să-i privească pe alții, decizia ducesei a ajuns să fie contestată și în spațiul public.

Ce decizie a luat Meghan Markle și de ce n-ar trebui să fie problema altora

Decizia lui Meghan Markle, care va supăra familia regală a Marii Britanii: „Trebuie să fii în pielea lui Harry, ca să înțelegi”

Ducesa de Sussex vrea să revină în actorie

De când Meghan Markle a început o relație cu prințul Harry, viața ei s-a schimbat complet, nu doar datorită beneficiilor pe care le are când e în compania unei personalități monarhice, ci și din cauza responsabilității. Dacă vrei să fii soție de prinț britanic, trebuie să respecți anumite reguli…multe reguli, chiar dacă soțul pare deosebit de înțelegător și îți permite orice.

Se știe despre Ducesa de Sussex că a fost actriță înainte să-l cunoască pe Harry. A devenit celebră prin rolul avocatei Rachel Zane, din serialul Suits, disponibil și pe Netflix. Odată acceptată în Casa Regală a Marii Britanii, Meghan a fost nevoită să renunțe la vechea ei imagine publică și să adopte un alt stil de viață și o altă ipostază de persoană publică.

Recent, însă, ea se gândește la revenirea în lumea actoriei, iar această decizie i-a deranjat pe mulți englezi, de la oameni rând, care sunt puțin cam obsedați de viața celor din familia regală, la celebrități. Este, totuși, viața ei, de ce ar trebui să-și dea altcineva cu părerea despre deciziile privind viitorul ei? Nimic nou sub soare, oricum.

Kevin Costner a criticat-o dur pe Meghan Markle când a auzit că vrea să devină iar actriță

Decizia lui Meghan Markle, care va supăra familia regală a Marii Britanii: „Trebuie să fii în pielea lui Harry, ca să înțelegi”

Kevin Costner

Actorul Kevin Costner nu s-a rezumat doar la o simplă remarcă, iar afirmațiile sale au fost considerate cam misogine și deplasate, având în vedere societatea în care trăim. Însă, el este un bărbat de modă veche, care nu suportă ideea ca partenera sa de viață să trebuiască să se sărute sau fie implicată în scene intime cu altcineva de dragul unor roluri, în calitate de actriță.

„Trebuie să fii în pielea lui Harry, care pare un tip de treabă, ca să-ţi dai seama. De aceea nu m-am căsătorit cu o actriţă. Nu vreau ca soţia mea să fie sărutată de altcineva. Sunt de partea lui Harry!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI