Se încing spiritele în Bănie! Laurențiu Reghecampf arată cu degetul către FCU: ”Nu vor să jucăm meciul cu spectatori”

Andrei Cezar 30.09.2021, 18:41
Se încing spiritele în Bănie! Laurențiu Reghecampf arată cu degetul către FCU: ”Nu vor să jucăm meciul cu spectatori”

Se încing spiritele în Bănie înaintea derby-ului dintre FCU și Universitatea Craiova. În contextul în care incidența cazurilor a trecut de pragul de 6 la mie, conducerea echipei gazdă ia în calcul ca meciul să nu se joace cu spectatori, cu toate că persoanelor vaccinate li se permite accesul în tribune. Laurențiu Reghecampf îi acuză pe oficialii lui FCU că, de fapt, nu ar dori ca oamenii să vină la stadion, pentru că Univeristatea Craiova ar avea mai mulți fani decât rivala locală.

Acuzații dure ale lui Laurențiu Reghecampf, înaintea derby-ului din Bănie: ”FCU nu vrea să jucăm cu spectatori”

FCU nu a scos nici până acum bilete la vânzare pentru meciul cu rivala din oraș, deși mai sunt doar câteva zile până la derby. Echipa lui Mititelul jr. ar fi dispusă ca partida de duminică să aibă loc cu porțile închise și a motivat, în acest sens, că nu au fonduri să plătească necesarul de stewarzi sau că jandarmeria intervine pentru ca partida să nu se joace cu spectatori.

Clubul condus de Mihai Rotaru s-a oferit chiar să plătească toate costurile pentru organizarea în mod optim a derby-ului. Laurențiu Reghecampf a avut o reacție dură pe marginea acestui subiect. Antrenorul Universității Craiova îi acuză pe oficialii de la CSU că nu vor ca merciul să se joace cu spectatori pentru că, de fapt, ar avea mai puțini suporteri decât echipa lui Mihai Rotaru.

Dacă nu se dispută cu spectatori vor avea de suferit fanii ambelor echipe, sper să nu se întâmple să jucăm cu porţile închise, n-ar fi corect pentru oamenii din Craiova, trebuie să le dăm prilejul să vadă echipele, spectacolul este mai important decât celelalte lucruri.”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Se incing spiritele in Banie! Laurentiu Reghecampf arata cu degetul catre FCU: ”Nu vor sa jucam meciul cu spectatori”
Se incing spiritele in Banie! Laurentiu Reghecampf arata cu degetul catre FCU: ”Nu vor sa jucam meciul cu spectatori”

”Nu se vrea pentru că noi avem mai mulți fani”

Mie îmi place să joc pe stadioane cu atmosferă, dar să existe fair-play, nu ar trebui să ne temem, ci să fim bucuroşi că vin mulţi oameni să vadă meciul, cum nu se întâmplă în alte locuri din ţară. De ce să opreşti un meci de fotbal dacă unii oameni nu au vaccin?

De ce să ne ascundem? Probabil, din anumite motive, nu se doreşte organizarea partidei cu spectatori. Nu se vrea pentru că noi vom avea mai mulţi fani. Nu este un lucru negativ pentru cei de la FCU, dar trebuie să spunem ce se întâmplă. Asta e legea în România acum, dacă te duci în restaurant, la meci, trebuie să fii vaccinat! Dacă noi eram organizatori, meciul se disputa cu spectatori”, a mai spus tehnicianul Univeristății Craiova.

Derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCU va avea loc duminică, de la ora 21:00.

Urmăriți Impact.ro și pe